Country4you

Ny film: Dolly Partons «Coat Of Many Colors»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I desember er det premiere på en ny film på TV-kanalen NBC i USA. Filmen «Coat Of Many Colors» tar for seg Dolly Parton’s oppvekst i vakre Smoky Mountains, Tennessee.

«Coat of Many Colors» er basert på den inspirerende sanne historien om den levende legenden Dolly Parton sin bemerkelsesverdige oppvekst. Filmen tar for seg den sammensveisede Parton-familien gjennom tragedier, kjærlighet, tro og et fillete lappeteppe av en frakk som bidro til å gjøre Parton til den hun er i dag.

Filmen er verken en biografisk film eller en musikal om Dolly’s liv og karriere, men heller en familieorientert historie om hendelsene i hennes og hennes families liv rundt da hun var ni år gammel.

Jennifer Nettles spiller Dolly’s mor og Ricky Schroder som hennes far. Gerald McRaney spiller bestefaren. og Alyvia Alyn Lind spiller den ni år gamle Dolly Parton.

Trailer fra den kommende filmen «Coat of Many Colors»:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy