Country4you

Miss Willie Brown – En ny spennende Country Duo

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MWB Bilde
Miss Willie Brown

Hvis du ikke har hørt om den nye duoen Miss Willie Brown, så passer det perfekt å sette av litt tid nå for å bli kjent med dem. Se videoen under for å høre noen av sangene fra deres EP.

Duoens EP kom ut i USA nå i mars, og har fått gode tilbakemeldinger. Miss Willie Brown Består av Amanda Watkins og Kasey Buckley, og de er nå også klar for sin første store turné, sammen med Dierks Bentley.


Miss Willie Brown er det første country bandet som har signert avtale med det New York baserte plateselskapet A & M / Octone Records, som igjen ligger under Universal Music Group.

EP’en deres inneholder 4 sanger, og de har fått med seg en førsteklassen produsent – Keith Stegall, som har jobbet med Zac Brown Band, Alan Jackson og George Strait.

For mer informasjon og ​​siste nytt om Miss Willie Brown, kan du gå til misswilliebrown.com samt følge jentene på Twitter; @misswilliebrown

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy