Country4you

Nye country artister – Stealing Angels

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Miks sammen etterkommere av Daniel Boone (Caroline), film-ikonet John Wayne (Jennifer) og Country Music Hall of Fame legenden Loretta Lynn (Tayla) og du har kvinnene i Stealing Angels.

Artist: Stealing Angels

Medlemmer: Caroline Cutbirth, Jennifer Wayne & Tayla Lynn

Høres ut som: SHeDAISY møter Miranda Lambert

Debutsingel: ‘He Better Be Dead’ [Hør ‘He Better Be Dead’ her]

Miks sammen etterkommere av Daniel Boone (Caroline), film-ikonet John Wayne (Jennifer) og Country Music Hall of Fame legenden Loretta Lynn (Tayla) og du har kvinnene i Stealing Angels.

Jennifer møtte Caroline kort tid etter at hun flyttet til Nashville, og paret ble satt sammen med Loretta’s barnebarn flere ganger. Trioen planla faktisk da å lage et Reality Show, men dette strandet under planleggingen. I stedet fant de ut at de skulle begynne å skrive låter og synge sammen. Det tok ikke lange tiden før de fanget oppmerksomheten til Paulus Worley, produsenten bak en annen meget populær country music trio; The Dixie Chicks. Worley har også produsert for Sara Evans, Big & Rich og Martina McBride. Han startet sitt eget plateselskap, Skyville Records, og signerte Stealing Angels.

En av de andre sangene på deres kommende CD er «Girls Gotcha Back». Dette er en  fantastisk sang om hvordan jenter alltid backer  hverandre opp! Det er en herlig sang – og jeg hører den om og om igjen…

Trioen kombinerer sin kjærlighet til pop, rock, country og alle sjangere mellom stramme, høye harmonier og en slu sans for humor (finnes spesielt i «Han Better Be Dead. ‘) De jobber for tiden med debutalbumet, som etter planen skal komme ut til neste år.

Sjekk ut hjemmesiden til Stealing Angels, samt deres MySpace side for mer info og høre deres låter.

Country4you.Com gir dem en 5’er


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy