Country4you

Nye bekjentskaper: Mark Cooke

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mark Cooke

Mark Cooke er født og oppvokst i Øst-Texas, og under oppveksten både skrev  og sang Mark sanger av alle typer. Han hadde dog et spesielt sterkt bånd til Country Music – Country Music var hva han fant trøst i når ting ikke var helt greit.

Etter eksamen på high school tok Mark et skritt vekk fra musikken og sluttet seg til US Navy. Da han seilte rundt i verden forbedret han sine vokal-og skriveferdigheter. Hans dedikasjon til marinen gjorde ham til en mye sterkere person mentalt. Gjennom alle endringene som skjedde i hans liv, følte han at det var på tide å finne seg selv. I 1997 forlot Mark den amerikanske marinen og begynte sin musikalske karriere. Han brukte all fritid til å skrive sanger og nå i år har han endelig fått anledning til å bringe sine sanger til liv.

Mark møtte Joe Rodriquez og de startet Cooke County Line band. Mark og Joe sydde sammen et sju-manns band og begynte å spille over hele Texas og de sørlige statene.

Deebutsingelen til Cooke kom ut for ikke lenge siden. Låta “Can’t Cheat in A Small Town” er en herlig låt med en morsom og noe amatørmessing video. Country4you.Com gleder seg til å høre resten av albumet som vil komme ut i løpet av året!

Mark Cooke har vært på turne/åpnet for blant annet  John Rich, Kevin Fowler, George Jones, Miranda Lambert, Tracy Lawrence, Chris Cagle, og Little Jimmy Dickens bare for å nevne noen.

Gi Mark støtte ved å trykke «liker» på hans Facebook side dersom du liker sangen hans!


Country4you.Com‘s vurdering av Can’t Cheat in A Small Town: 5 av 6

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy