Country4you

Nytt från USA, uke 44

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Billy Curringtons nya singel kommer ut nu i veckan, ”Don’t It”.  Billy planerar för ett nytt album, men inget är dock sagt om namnet på albumet och när det släpps.

http://youtu.be/kuPeMmeOAQ4

Jason Aldean som kommer till Skandinavien under C2C-turnén är väldigt populär i USA just nu. Han är #1 på de 5 stora countrylistorna med singeln ”Burnin’ it Down”. Albumet ”Old Boots, New Dirt” har tre veckor efter utgivning nära nog sålt guld och ligger som #2 på Hot 200 (försäljning av album oavsett kategori).

Florida Georgia Line som även de kommer till Skandinavien 28/2-1/3 toppar försäljningslistan för album – Hot 200 – med albumet ”Anything Goes” före Jason Aldean. Det betyder att vi får hit två av de absolut populäraste och bästa artisterna i NordAmerika.” Sun Daze” är den nya singeln

Sam Hunt kommer från Nashville och hade planer på att spela amerikansk football men efter college i Birmingham hade han svårt att ta en ordinarie plats i Kansas City Chiefs. Den musikintresserade Sam började skriva låtar 2008 och flyttade hem till Nashville. Han har skrivit “Come Over” (Kenny Chesney), ”Cop Car” (Keith Urban) och ”We Are Tonight” (Billy Currington). Sam skrev kontrakt 2013 och den första singeln blev ”Leave the Night On” och den har nyligen sålt guld. På tisdag denna vecka kommer Sams nya album ”Montevallo”. Montevallo är den förstad till Birmingham, AL där Sam bodde när han gick på college – då drömmana om en footballskarriär fanns.
Sam fyller 30 år den 1 december så vi hoppas på att albumet säljer bra. Det här är singeln ”Leave the Night On” – #3 på veckans singellista.

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy