Country4you

Nytt från USA, Uke 46

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På tisdag kommer Garth Brooks nya album ut. Albumet heter ”Man Against Machine”.
Vi lär återkomma till albumet senare. Garth har släppt en singel tidigare som är med på albumet, ”People Lovin’ People” som blev en mindre flopp.  Garth har på TV-programmet ’Good Morning America’  framfört den söta ”Mom” som handlar om ett ofött barn som har ett samtal med Gud för att hon är så rädd att födas och rädd för livet utanför livmodern. Min gissning är att ”Mom” släpps som singel om någon vecka.

http://youtu.be/uyWADizqtHk

Zac Brown kommer ut med ”The Greatest Hits so far …”den här veckan. På albumet finns deras elva #1 och 3 ytterligare låtar som ’Chicken Fried’ den som gjorde dem kända. Här är ”As She’s Walking Away” där även Alan Jackson är med

Jason Aldean släpper sin nya singel «Just Gettin’ Started» den här veckan.
Jason kommer till Country 2 Country i 28 februari (Oslo) och 1 Mars (Stockholm). Glöm inte det.
Här är den nya singeln:

http://youtu.be/MswWaA8M-0U

Brantley Gibert kommer ut med en singel som handlar om att förlora vänner.  I ”One Hell of an Amen” dör en kompis i ett krig, en annan i cancer.
Brantley Gilbert är också i Oslo den 28 Februari och Stockholm den 1 Mars.

http://youtu.be/XD–Nn4BCPA

Lady Antebellum har fått ut sin video till sin singel ”Freestyle”. I videon fälls kommentaren att Lady A oftast sjunger om Kärlek och Hästar. Det har inte jag tänkt på.
Lady Antebellum kommer också till C2C samma kväll som Jason och Brantley Gilbert till Oslo / Stockholm.

Vill ni höra mera musik från de åtta som kommer till Stockholm och Oslo så har ni några videos här, även ett klipp från Doug Seegers i California:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy