Country4you

Oak Ridge Boys – medlem i Grand Ole Opry

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oak Ridge Boys ble i Juli invitert av selveste Little Jimmy Dickens til å bli medlem av Grand Ole Opry. Mange mener at det sannelig var på tide at gruppen ble tatt opp som medlem av Grand Ole Opry, og lørdag 6. august var altså tiden inne for å innlemme Oak Ridge Boys.

Little Jimmy hilste kvartetten velkommen på scenen lørdag kveld, kledd opp som en mini-versjon av Golden med langt skjegg og solbriller. Little Jimmy Dickens er bare rett og slett fantastisk!

Se Little Jimmy Dickens invitere Oak Ridge Boys til GOO her:

Etter Dickens’ morsomme intro, ble Oak Ridge Boys møtt av tidligere president George Bush i en spesiell videomelding. «Jeg kan ikke tenke meg en gruppe eller en person som fortjener denne hederen mer», sa den tidligere presidenten. Han forklarte at han har vært fan av Oak Ridge Boys siden han hørte dem spille «Elvira» på plenen til Det hvite hus.

Gjennom årene har Oak Ridge Boys produserte mer enn 15 #1 hits på Billboards Country Songs listen. De har også krysset over til pop hitlistene med låter som ‘Elvira’ og ‘Bobbie Sue.’ I tillegg til sin suksess på singel-listene, har Oak Ridge Boys også toppet Country Albums hitlistene med «Fancy Free», «Bobbie Sue» og «Deliver».

Vi gratulerer kvartetten!

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy