Country4you

Pistol Annies – Hell on Heels

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Pistol Annies har kommet langt i løpet av kort tid etter at Miranda Lambert gikk ut offentlig tidligere i år og sa at den nye gruppen var stiftet. Trioens debutsingel «Hell On Heels» har blitt hørt av country musikk fans verden rundt, og debutalbumet deres kom ut nå i august.

Pistol Annies består av Miranda Lambert, Ashley Monroe og Angaleena Presley. Debutalbumet Hell On Heels inneholder 10 spor, som alle er skrevet/co-skrevet av bandet.

Trioens herlige harmoni og flotte personligheter skinner gjennom på hele plata. Debutsingelen «Hell On Heels» fungerer som en flott introduksjon til trioen med sin umiskjennelige twang og hvilken retning innenfor Country musikken de går.

«Lemon Drop» har et flott refreng og er et perfekt eksempel på hvorfor disse kvinnene gjør det så bra.. Bare hør her:
“My life is like a lemon drop / I’m sucking on the bitter to get to the sweet part / I know there are better days ahead.”

«Beige» er en sang om pappas stolthet som blir gravid og senere gifter seg. En flott ballade!

“Bad Example” er en annen låt med herlig tekst og god sound. Det er alltid noen som er et dårlig eksempel, så Pistol Annies tar på seg oppdragelsen; “teach all the prim and propers what not to do”.

“Housewife’s Prayer” er sangen om en kone som sliter i livet ettersom hun prøver å få endene til å møtes. Mens regningene blir stadig høyere, tenker hun på å sette fyr på huset…
Historien bak denne sangen er noe spesiell. Før Pistol Annies ble stiftet, så var Angaleena Presley langt nede. Hun satt å stirret på veggen og lurte på hvilke bilder av barna hun skulle ta vare på før hun tente på huset. Hun kom på andre tanker, og sa “I thought about it for a while and then it was like, ‘OK, you’re not crazy. You’re not going to burn your house down”. “Then I went to pick up my guitar”.

Tired of this shit


«Trailer For Rent» er en fengende låt. Miranda er «tired of this shit» i denne låta som garantert ikke kommer til å bli spilt på countrystasjonene i USA (på grunn av ordet «shit»). At fansen kommer til å elske sangen, er det nok liten tvil om. Det er en «typisk Miranda Lambert tekst» på denne sangen.

«Family Feud» er skrevet av Pistol Annies & Blake Shelton. Her er historien om en familie som krangler om eiendelene rett etter at de har gravlagt sin mor.

Pistol Annies’ sanger forteller hele historier med svært få ord, og dette er et meget godt album som i alle fall jeg liker svært godt! Lambert, Presley eller Monroe (eller en kombinasjon av de tre) skrev hver sang på albumet, med unntak av det siste sporet, «Family Feud,» som inkluderer Lambert’s ektemann Blake Shelton.

Blake Shelton har sagt at han følte at «The Annies» var en liten hyggelig gjeng, som han ikke var medlem av. «The Annies» var i huset i Oklahoma, og skrev på sangen ‘Family Feud», men klarte ikke å finne riktig tekst til den siste linjen. Blake var på kjøkkenet, men fulgte tydeligvis med på hva jentene diskuterte, for det kom fra han;
‘Cause the good Lord giveth and the family taketh away.’
Slik ble avslutningen, og Shelton får litt heder og ære her også!

Jeg fikk gleden av å oppleve Pistol Annies LIVE på både Miranda Lambert’s FanClub party, og på CMA Music Festival i Nashville nå i sommer. Det er ingen tvil om at vi nok kommer til å høre mye mer fra denne trioen også i fremtiden. De har det gøy når de spiller sammen, og responsen fra fansen har vært enorm.

Vurdering av Hell on Heels albumet: ToppScore! 6 av 6

Spor-liste:
01. Hell On Heels
02. Lemon Drop [Better Days]
03. Beige
04. Bad Example
05. Housewife’s Prayer
06. Takin’ Pills
07. Boys From The South
08. The Hunter’s Wife
09. Trailer For Rent
10. Family Feud

Du kan kjøpe Pistol Annies debutalbum hos CDON:
Kjøp Hell on Heels i Norge
Bestill Hell on Heels i Sverige
Bestill Hell on Heels i Danmark

Du støtter Country4you.Com ved å kjøpe via disse linkene. Takk for støtten!

Video fra Miranda Lambert’s FanClub Party i Nashville. Her med Pistol Annies:

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy