Country4you

Populära Countrylåtar – oktober ’20

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Här kommer tre låtar ifrån Countrylistans Top10.

Jason Aldean Williams gifte sig med Brittany 2015. De har nu två gemensamma barn och två som är från Jasons förra äktenskap. Barnen heter Kendyl, Keeley (bägge tonåringar) samt Memphis och Navy Rome (3 respektive 1,5 år). I Videon till hans singel «Got What I Got» är hela familjen med, många kyssar blev det.

Jameson Rodgers som fyller 33 år nu i mitten på oktober, är från Mississippi men flyttade till Nashville 2010. Han blev snabbt en erkänd låtskrivare med låtar till bl a Luke Bryan, Jason Aldean, FGL m fl . Efter hand blev det mer gigs runt om TN och i ett år har nu Jameson haft kontrakt med Columbia. Debutsingeln heter «Some Girls».

Kane Brown var uppe och nosade på top3 men kom inte ända fram med «Cool Again». Kan det vara för att Nelly är med och snackar? Det är över två år sedan han kom med ett album men «Cool Again» är med på den EP som kom för två månader sedan.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy