Country4you
Country Nyheter

Randy Travis hyller kona i «ny» låt

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv om Randy Travis ikke er i stand til å spille inn ny musikk etter hjerneslaget han hadde i 2013, er det flere låter å ta av fra arkivet over ikke utgitte sanger, eller som i dette tilfellet, en låt som opprinnelig var en del av en eksklusiv iTunes-avtale som nå er over. Sangen kan derfor nå bli gjort tilgjengelig for alle.

«Lead Me Home» er en flott bluegrass og gospel-inspirert låt som klinger godt i ørene med innslag av både dobro, banjo og mandolin.
Låta hyller kjærligheten til kona, Mary. Den ble spilt inn året før hans hjerneslag, men betydningen av låta har helt sikkert fått en enda sterkere betydning for Travis i kjølvannet av den vanskelige tiden i livet hans etter slaget.

Da Travis lå på sykehuset var det hans kone Mary som gjorde det hun kunne for å støtte mannen i sitt liv. Utsiktene hans til bedring var dystre, men Mary insisterte overfor legene at de ville fortsette å kjempe. Travis måtte lære seg grunnleggende motoriske ferdigheter på nytt, og da var det Mary som var der for å hjelpe og veilede ham. Mary var, og er, Randy sin stemme…

Mary was having to make life-or-death decisions about my situation all on her own, trusting God to guide her.

Randy Travis memoir, Forever and Ever, Amen: A Memoir of Music, Faith, and Braving the Storms of Life.

Kanskje vil du også lese:

Countryfestivalen i Seljord 2012

Redaksjonen

Flere artister til Countryfestivalen i Seljord

Redaksjonen

Randy Travis planlegger Duett Album

Roy Skjellaug
Laster...