Country4you
Nye Album Rascal Flatts

Rascal Flatts med nytt album i april

Rascal Flatts valgte forrige gang de skulle gi ut et album, å spille inn dette i solfylte California. Denne gangen har trioen valgt å spille inn sitt nye album i Nashville – i bassist Jay DeMarcus’ hjemmestudio.

Rascal Flatts’ åttende studioalbum har fått tittelen «Changed» og kommer i salg fra 3.april 2012. Albumet’s første singel, «Banjo» klatrer for tiden på Country-listene i USA. Hør Banjo» på slutten av denne artikkel.

Alle bandets tidligere album har solgt til platina (salg på over én million eksemplarer), og hver og en har også debutert på toppen av Billboard Country Albums listen. Bandet har altså et stort press på seg for å levere varene også denne gang..noe vi ikke er i tvil om at de kommer til å gjøre!

Siden debuten i 2000 har bandet solgt over 21 millioner album, 25 millioner digitale nedlastninger og levert 13 #1 singler til toppen av countrylistene. Rascal Flatts er den mest prisbelønte country gruppen det siste tiåret og har samlet inn over 40 trofeer fra blant annet ACAs, ACMs, AMAs, CMAs, People’s Choice Awards. Som en av de hotteste bandene på turné, uansett sjanger, har de solgt over 6 millioner konsertbilletter til nå. For tiden er bandet på turne i USA med sin Thaw Out Tour, som nylig kom med på CMT’s liste over «Top Tours of 2012

Det nye albumet inneholder følgende låter:

1. ‘Changed’
2. ‘Banjo’
3. ‘Hot in Here’
4. ‘Come Wake Me Up’
5. ‘She’s Leaving’
6. ‘Let It Hurt’
7. ‘Lovin’ Me’
8. ‘Hurry Baby’
9. ‘Sunrise’
10.’ Great Big Love’
11. ‘A Little Home’

Hør første singel ut fra Rascal Flatts nye album her:

Kanskje vil du også lese:

Tirsdag kveld på Grand Ole Opry

Roy Skjellaug

CMA Music Festival 2012 – Dag 4

Roy Skjellaug

Justin Bieber med Rascal Flatts- That Should Be Me

Roy Skjellaug
Laster...