Country4you
Country Nyheter

Reba med cover-versjon av Beyonce’s ‘If I Were a Boy’

Reba

Reba’s kommende album har tittelen «All the Women I Am». Albumet kommer ut i november, og inneholder blant annet en cover-versjon av Beyoncés ‘If I Were a Boy».

Dette er ikke første gang en Beyoncé skrevet låt har blitt gjort i en country versjon. Sugarland hadde på sitt Live on the Inside album med låta Irreplaceable. Beyoncé selv fremførte også sangen sammen med duoen på American Music Awards i 2007.

Dette er heller ikke første gang Reba har forvandlet en pop-hit til country music. I 2007 kom albumet «Reba Duets» ut, og fra dette albumet var en versjon av Because of You med. Dette er en sang som er skrevet av Kelly Clarkson, og Kelly er også med i duett sammen med Reba på denne versjonen. Samarbeidet gjorde sangen til en #3 plassering på hitlistene og de fikk også CMA nominasjon for Musical Event of the Year, samt en ACM nominasjon for Vocal Event of the Year.‘All the Women I Am’ er country-dronningen’s 34de album og inneholder også hennes nåværende singel «Turn on the Radio». Til dags dato har hun solgt mer enn 55 millioner album og har 30 #1 hits! Respect…

Reba er for tiden på turnè sammen med George Strait og Lee Ann Womack i USA.

Se Reba utføre «If I Were a Boy» på CMT’s ‘Unplugged’ nedenfor.

Kanskje vil du også lese:

Brooks & Dunn sammen igjen!

Roy Skjellaug

Ny tid för CMA Awards i SVT

Rolf Berglund

Reba blir programleder for ACMs…igjen.

Roy Skjellaug
Laster...