Country4you

Rhonda Vincent nytt medlem av Grand Ole Opry

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den prisbelønte bluegrass-artisten Rhonda Vincent ble for et år siden overrasket på scenen til Grand Ole Opry av Opry-medlem Jeannie Seely med en invitasjon til å bli et offisielt Opry-medlem. Vincent hadde nettopp fremført flere låter for publikum da Seely kom med nyheten til henne. Alt lå til rette for at Vincent skulle bli offisielt innlemmet i Opry-familien  noen uker senere i mars 2020. Som hele planeten earth kjenner til, slo Covid-19 kjepper i hjulene for så veldig mye på den tiden, som det også gjør nå nesten et år senere. Rhonda sin innlemmelse i Grand Ole Opry ble derfor utsatt, til nå.

«Gjennom sin prisbelønte karriere har Rhonda alltid hatt tid til å besøke oss på Opry,» sa Opry-visepresident og konsernsjef Dan Rogers. «Hun er en naturkraft på scenen, og en god venn med andre artister og fans både foran og bak kulissene.«

Rhonda Vincent startet sin profesjonelle musikkarrière når hun var kun fem år gammel. Da spilte hun trommer i familiens band, Sally Mountain Show. Hun plukket opp mandolinen når hun ble åtte og fela når hun var ti år gammel. Hun opptrådte med familiebandet på festivaler i helgene.

Senere sto Rhonda på egne ben og sang ofte med Opry-medlemmet Jim Ed Brown. Dette førte så til en plateavtale med Rebel Records. Hennes arbeid fanget oppmerksomheten til Giant Nashvilles president, James Stroud, som signerte Vincent for å spille inn to countryalbum. Etter at Giant signerte henne blomstret lidenskapen for bluegrass. Hun debuterte i 2000 med «Back Home Again«. I 2001 kom «The Storm Rage» og «One Step Ahead» ble gitt ut i 2003. «Ragin ‘Live» kom i 2005, «All American Bluegrass Girl» i 2006, og «Good Thing Going” i 2008.

I 2000 vant Vincent sin første av syv priser som Beste Kvinnelige Vokalist fra the International Bluegrass Music Association. I 2001 vant hun prisen Entertainer of the Year.

I 2011 ga Vincent og Gene Watson ut albumet «Your Money and My Good Looks».

Vincent er Grammy-nominert syv ganger, og i 2017 vant hun Grammy-prisen for Beste Bluegrass Album.

Totalt er det gitt ut 18 album så langt i hennes karriere.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy