Country4you

Sandra North- Svensk countryspire i Hollywood LA

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sandra North vokste opp i det lille samfunnet Trosa i Sverige. I fra tidlig alder sang hun i kor, hadde opptreden i kirken og på skolearrangementer og hun jobbet seg sakte inn i musikkbransjen ved å booke band og artister til musikkfestivaler og utføre forskjellige produksjons-arbeid på Tv.

For 5 år siden flyttet hun til USA for å studere musikk og i 2016 tok hun eksamen i Vocal Performance ved Musicians Institute.

Etter å ha opptrådt rundt i Los Angeles de siste 4 årene har Sandra etablert seg godt i countrymiljøet i California. Hun samarbeider for tiden med en rekke musikere for å fortsette å vokse og lage egen musikk.

Etter at hun slo seg sammen med gitarist og sanger/låtskriver Juan Abella begynte sangene å komme. Debutsingelen » Try Again» ble utgitt i september 2019 og låten gjorde det svært bra på svensk radio. I senere tid har hun også gitt ut låten » You».

Sandra North er en svensk spire i blant nye artister som utmerker seg i USA.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy