Country4you

Sarah Darling’s “Angels & Devils” – et djevelsk godt album!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sara Darling Bilde
Sara Darling

Sarah Darling’s nye dobbeltalbum – «Angels & Devils«, er en god oppfølger til hennes debutalbum fra 2009 – «Every Monday Morning«.

Låtene er gode, og stemmen hennes er like vakker som alltid. CD1 inneholder albumets første singel, «Something To Do With Your Hands,» som nylig ble #1 på videolisten til CMT.com.

Den briljante låt-skrivingen viser klart Sarah’s talent. Teksten fra en av favorittlåtene, er fra sangen “Bad Habit” – “Wanna be your cigarette / be the one that you can’t quit / …I wanna be your bad habit.” Teksten uttrykker hvor mye hun ønsker å bli elsket av noen. Hun ønsker bare å være den person som mannen ikke kan leve uten. Sangen inneholder også herlige toner fra Vince Gill.

Albumets tittelkutt, «Angels & Devils«, er utrolig bra. Trommene i introen og i versene gjør en god jobb med å bygge opp til det fengende refrenget som jeg garantert vil få deg til å synge med på kort tid.

Sarah tok en stor sjanse ved å ta med en av tidenes største sanger fra et av de største bandene i verden, «With or Without You» av U2. Hun klarer den sangen også bra synes vi. Det å gjøre en U2 sang, og gjøre det på en bra måte er nokså vanskelig, men hun har satt sin egen vri på den og det viste seg å bli veldig bra.

CD2 inneholder en annen coverlåt opprinnelig gjort av en annen stor artist – Elton John‘s «Sorry Seems to be the Hardest Word«. Nok en gang klarer Sarah seg bra. Stemmen hennes er bare akkompagnert av et piano og en

Sara Darlig Bilde
Sara Darling

steel-gitar – vakker!

«Stop The Bleeding» er en sang som også var med på hennes første album. Låta er like herlig denne gang også.

Den eneste sangen jeg ikke er like glad i på dette albumet, er acapella versjonen av «Something To Do With Your Hands«. Gutta som synger bakgrunnsvokal går litt for høyt eter min mening, og høres litt malplassert ut.

Alt i alt et meget godt og behagelig album å høre på! Hør det her:

Country4you.Com’s vurdering: 5 av 6

Webside: http://www.sarahdarling.com/
Twitter: http://www.twitter.com/_SarahDarling
Facebook: http://www.facebook.com/OfficialSarahDarling
MySpace: http://www.myspace.com/sarahdarlingmusic

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy