Kom i kontakt med oss

Country Norge

Shania Twain – Still the one

Shania Twain var på 90′ tallet en av de absolutt mest populære country-artistene. Hun har solgt over 75 millioner albums, toppet hitlistene i både USA, Canada og lille Norge, samt fått sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

I 2004 trakk hun seg tilbake fra rampelyset, etter sigende på grunn av problemer med stemmen. Hun holdt seg borte fra rampelyset i mange år, men i 2012 var hun tilbake med både ny singel og en to-års kontrakt med konserter på Caesars Palace hotellet i Las Vegas.

Las Vegas konsertene ble avsluttet i desember 2014. Da hadde Shania i løpet av de to årene spilt over 100 konserter der, for over 360 000 tilskuere.

Twain har tidligere sagt at hun også jobber med sitt femte studioalbum, men det er fortsatt ikke klart når dette kommer ut. I mellomtiden får vi her i Norge (sorry Sverige og Danmark) nyte dette LIVE-opptaket fra Las Vegas showet som ble sendt på NRK1 nyttårsaften:
Shania Twain – Still the one

Showet blir gitt ut på DVD i løpet av februar/mars..

 

Du kan også bli skribent på Country4you.Com! Send oss din artikkel på Tips Oss så legger vi artikkelen ut med ditt navn som forfatter.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Country Norge

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

september, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X