Country4you
Country Nyheter

Shooter Jennings – Outlaw You

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Shooter Jennings kommer i Januar 2012 ut med sitt nye album «Family Man». I begynnelsen av august kom første singel ut fra det kommende albumet. Låta «Outlaw You» har fått stor oppmersomhet i USA med stort førstesideoppslag på CMT.com og ellers mye omtale rundt om kring.

Det er en fengende låt med et flott budskap, sunget rett fra hjertet. Jennings langer ut mot countrystasjonene og andre countryartister for at de tar til seg utrykket «outlaw’s» uten å egentlig på noen måte klare å måle seg mot hans egen far, Waylon Jennings, og gudfaren, avdøde Johnny Cash.

I refrenget synger han «pretty boys in the baseball hat» og forklarer dette med at countryartister ikke nødvendigvis behøver å dilte etter Music Row’s formel.

I det andre verset på «Outlaw You» gjør Jennings det enda klarere hvorfor enkelte artister på ingen måte har rett til å referere seg selv til «outlaw’s», ved å fremheve sin egen fars kamp i Nashville’s system.

På en måte er dette kanskje en videreføring av «Put the O Back in Country» og «Solid Country Gold, to låter fra hans debutalbum, men her er det enda mer personlig.

Se videoen og hør låta – og fortell oss hva du synes om den!


Videoen ble forøvrig filmet i løpet av èn dag i Nashville…fordi CMT ville ha den i rotasjon raskest mulig :)

Kanskje vil du også lese:

Intervju med Rosanne Cash

Peter

The Johnny Cash Roadshow til Oslo

Redaksjonen

The Day Music Died

Rolf Berglund
Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy