Country4you

Sugarland’s Incredible Machine album kommer 19 oktober

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

La oss begynne å telle ned dagene…
Pr. nå er det 113 dager til Sugarlands neste album, The Incredible Machine, blir utgitt. Datoen er nå altså satt, og den er 19. oktober 2010. Det var i grunn på tide…. Jeg har lurt noen ganger om det siste sporet på 2008 albumet «Love on the inside» virkelig var «Very Last Country Song» fra denne fantastiske duoen.

Jennifer Nettles og Kristian Bush har skrevet alle låtene sammen, inkludert den kommende singelen «Stuck Like Glue.»  Nettles har sagt følgende om den sangen: «Låta klistrer seg på hjernen, og jeg kan ikke vente på at den skal komme ut slik at vi kan spille den live på våre konserter. Vi har sittet på hendene for å ikke spille den live før den blir lansert!»

Singelen «Stuck Like Glue», blir sluppet 26.Juli 2010 til radiostasjoner, så da får vi en forsmak på hva som venter oss senere i høst med det nye albumet.

Sugarland har solgt over 8 millioner plater og oppnådd seks nummer 1 singler siden de eksploderte på musikkscenen i 2004 med albumet Twice The Speed Of Life («Baby Girl» / «Something More»).
Enjoy the Ride (“Want To”/“Settlin’”/“Stay”) fulgte opp 20’06, og deres tredje studioalbum Love On The Inside (“It Happens”/“Love”/“All I Want To Do”/“Already Gone”) kom i juli 2008. Dette albumet sendte duoen rett til himmels som superstjerner innen Countrymusikken. Som en takk til deres lojale fans, ga duoen ut et live-album i august 2009, Live On The Inside, ett CD/DVD sett med konsertopptak fra derres «Love On The Inside» turne.

Duoen har også gitt ut et julealbum – Gold And Green, som inneholder 10 låter der halvparten er «standard» julelåter og den andre halvparten låter skrevet av Nettles og Bush.

Sugarland har fått trofeer fra Grammy, American Music Awards, Academy of Country Music, CMT Music Awards og Country Music Association. Nettles spilte på festen da President Obama ble satt inn som president i USA, og duoen har gjort to opptredener på «Oprah». De har turnert i seks europeiske land (dessverre ikke Norge..enda) og headlinet flere amerikanske shows. Duoen er for tiden i gang med sin «The Incredible Machine«-turne rundt i USA, og vil kjempe om beste «Country Group» prisen ved neste måneds Teen Choice Awards.

Hør Country4you.Com’s Sugarland favoritter her:

Sugarland’s musikk kan du kjøpe hos CDON her

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy