Country4you

Taylor Swift donerer til Country Music Hall Of Fame

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Taylor Swift har lært en generasjon av den yngre garde å like countrymusikk de siste fem årene. Nå donerer hun 4.000.000 dollar (ca. 24 mill. NOK) til Country Music Hall of Fame and Museum for å sørge for at utdanningen fortsetter.

Swifts gave er den største gitt til museet av en artist, og er den nest største fra en enkeltperson. Dette vil finansiere Taylor Swift Education Center, en utstilling og klasserom som er planlagt å åpne i 2014.

Det nye utdanningssenteret er en del av museets utvidelse der det økes fra dagens 200.000 kvadratmeter til 350.000 kvadratmeter. Utvidelsen er en del av det nye konferansesenteret i Nashville sentrum, og vil inneholde en ny konsert scene, mer plass for utstillinger og arkiv, samt at det blir en delt inngang med et nytt hotell.

Swifts utdanningssenter vil ha sin egen inngang og er på rundt 7.500 kvadratmeter fordelt over to etasjer. Den vil inneholde tre klasserom samt et utstillingsområde.

Taylor har en lang historie med museet. En av hennes første offentlige opptredener var her, og det var også her hun signerte sin platekontrakt.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy