Country4you

Taylor Swift konsert i Norge!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Speak Now Cover
Taylor Swift Til Norge!

Taylor Swift kommer til Oslo i mars, og dette blir den eneste konserten hun holder i Skandinavia!

Taylor har vunnet Grammy fire ganger, og i en alder av 20 ble hun den yngste artisten i historien til å vinne musikkbransjens høyeste utmerkelse Grammy Award Album of the Year. I tillegg til denne mottok hun også en pris for årets beste country-album, beste country-låt, og beste kvinnelige country-sangerinne.Kjøp Billetter Sticker

Taylor Swift’s 6 x platinum prisbelønte album Fearless er det mest prisbelønte albumet i country-musikkens histore, skriver Live Nation i pressemeldingen.

Taylor Swift har til nå solgt over 13 millioner album, har over 25 millioner digitale nedlastinger. Forrige turnè solgte ut arenaer og stadioner verden over, og i løpet av 15 måneder besøkte hun 88 byer.
Mandag 25. oktober slipper hun sitt tredje studioalbum Speak Now i Norge.
Første singel Mine fra det kommende albumet er sluppet på det norske markedet. Den er allerede inne på Topp 20 på radiolistene, og klatrer.

Taylor Swift skal i forbindelse med sitt nye album (selvfølgelig) ut på turnè, og kommer til Oslo Spektrum 9. mars.

Taylor skal også ha 3 konserter i England og 1 i Frankrike:
17 Mars i Zénith de Paris,Paris,Frankrike
22 Mars i Birmingham (LG Arena)
29 Mars i Manchester (MEN Arena)
30 Mars i London (O2 Arena)

Billettsalget til konserten i Oslo starter mandag 25. oktober kl 09:00. Du kan kjøpe billetter her og hos BillettService.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy