Country4you

Taylor Swift’s nye album «Speak Now»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra videoen "Mine"

Taylor Swift hadde et live webcast fra Nashville tirsdag kveld. Fansen hadde der muligheten til å stille Taylor spørsmål, og ja det kom ganske mange bra..og rare spørsmål.

Taylor bekreftet at hennes nye album, «Speak Now«, kommer ut den 25. oktober. Den blir sluppet på samme dag over hele verden. Allerede om noen få uker (16.august) kommer hennes første singel fra albumet –«Mine»

Hun har jobbet med albumet i over 2 år, og som hun sier er det 14 personlige låter på det nye albumet -som hun har skrevet selv.

Noen av spørsmålene fra webcast’en:

Fans: Hvorfor er ditt favoritt tall 13?
Taylor: 13 er tallet som alltid dukker opp for meg. Det betyr bestandig lykke for meg!

Fans: Hvor vokste du opp?
Taylor: Jeg vokste opp på en Juletrefarm i Wyomissing, Pennsylvania. Jeg elsker alt som har med jul å gjøre! Det skulle vært jul hele året!

Fans: Favorittkaffe?
Taylor: Starbucks!

Fans: Hva gjør du på fritiden?
Taylor: Jeg har ikke hatt mye fritid i det siste, men har jeg muligheten så liker jeg gå i antikbutikker, jeg liker gamle ting.

Fans: Jeg har sett bilder av deg i brudekjole. Hva var det med det?
Taylor: Ja! Det er fra innspillingen av den nye videoen «Mine». Vi var i Portland, Main – Vakkert sted! Likte meg veldig godt der! Vi var der i 2-3 dager, og jeg vil flytte dit når jeg er en gammel dame med sølvfarget hår og har mange katter..

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy