Country4you

«That’s What Dreamers Do» – Travis Tritt

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Travis Tritt har sluppet en ny singel som du absolutt bør høre om du liker country-ballader. I teksten resonerer Travis med drømmere av alle slag, og omfavner kamper og gledene ved å være en drømmer. Tritt skrev sangen for filmen «As Dreamers Do» som er basert på livet til Walt Disney.

«That’s What Dreamers Do» er Tritt sin andre singelutgivelse siden opprettelsen av Post Oak Recordings. Tritt dannet selskapet i 2012 og kort tid etter slapp han albumet «The Calm After…» som blant annet inneholder en flott duett med datteren, Tyler Reese. Sangen, “Sometimes Love Just Ain’t Enough» er en coverlåt fra 80-tallet. Sammen ga de også ut en musikkvideo for låten, som du kan se nederst i denne artikkelen.

Travis Tritt marker i år 25-årsjubileet for sin musikk-karrière. Hans har solgt millioner av albumg, vunnet to Grammys og hatt flere #1 hits, deriblant «Help Me Hold On«, «Anymore» og «Best of Intentions». Han blir gjerne kalt en av «The Class of ’89«, som inkluderer countryartister som Garth Brooks, Clint Black og Alan Jackson, som alle dominerte hitlistene på 90-tallet.

 

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy