Country4you

Country4you.Com ser nærmere på: The McClymonts

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

The McClymonts

The McClymonts er en australsk country trio bestående av tre søstre, Brooke Maree McClymont, Samantha Kate McClymont og Mollie Therese McClymont. Alle fra Grafton, New South Wales. De reiste rundt på talentkonkurranser den første delen av deres Country Music karriere og de har til nå gitt ut en EP og to album, ‘Chaos and bright lights‘ og ‘Wrapped up good‘.

The McClymonts ble oppdaget av Universal Records i 1997, men det var først da Samantha McClymont gikk ut som solo-artist at Universal bestemte seg for å signere dem som en Trio i februar 2006. Det ble en kort solo-karriere på Samantha.

Bandet gikk rett i studio for å spille inn sin første utgivelse «The McClymonts» i 2006. Albumet ble gitt ut 5. juni 2006 og den nådde nummer førti på den australske singel-listen. Suksessen med denne førte de ut på turne –

«The Outback to the Beaches Tour» med countryartisten Lee Kernaghan som  ga dem en sjanse til å spille sin musikk til publikum.

«Something That My Heart Does» var deres første singel fra deres EP, og denne ble en hit på Australia Country Music Radio Charts. De ble også nominert til Golden Guitar Awards i 2007 for «Beste nye Talent» og Duo/Gruppe»

«Baby’s Gone Home» var den andre og siste låt ut fra EP’en og denne ble deres første låt til å nå nummer én på Country -musikk og radio listene. De vant også Jayco Country Music Award i 2007 for «Beste nye Talent»

I februar 2007 dro jentene til Nashville for å spille inn sitt første studioalbum «Chaos and Bright Lights». Albumet ble utgitt den 12. november 2007 i Australia og nådde nummer trettisyv på den australske ARIA Album lista. (ARIA=Australian Recording Industry Association Music Awards)

I 2008 ble Chaos and Bright Lights nominert til «Beste Country Album» i ARIA Awards.Dette prisvinnende albumet er nå klar for utgivelse i USA den 17 august 2010.

The McClymonts har også spilt inn sitt andre album i Nashville. Albumet Wrapped Up Good ble utgitt i Australia 15. januar i år.

Se videoen til Baby´s Gone Home her:

The McClymonts på web:

Hjemmeside
MySpace

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy