Country4you
Konserter Toby Keith

Toby Keith konsert i Norge flyttes til Sentrum Scene

TOBY KEITH‘s Locked and Loaded 2011 World Tour 15. november 2011 er flyttet fra Oslo Spektrum til Sentrum Scene, samme dag. Kjøpte billetter gjelder til Sentrum Scene.
NB! Sentrum Scene har begrenset antall sitteplasser. Først til mølla prinsippet gjelder. Dørene åpner kl. 18:30.

Den Oklahoma-baserte sanger, låtskriver og 2011 ACM Entertainer of the Year nominerte artisten har trukket enorme folkemengder i et tiår nå, og med Toby Keith`s Locked & Loaded Tour gjør han det igjen. Denne storslagne countryartisten er også snart aktuell med sin nye plate Clancy´s Tavern 24. oktober.

Pollstar rangerte Toby Keith sin 2010 American Ride Tour som en av årets beste turnèer med over en million besøkende på spillesteder over hele USA, Canada, Korea, Tyskland, Afghanistan og Kirgisistan.

Toby Keith sin plass som en av musikkens mest suksessrike artister reflekteres av de 8 nominasjonene og to prisene han har mottatt i ACM sin mest prestisjetunge kategori Entertainer of The Year siden årtusenskiftet. Toby Keith var også nominert til Best Male Country Vocal Performance under årets Grammy utdeling for låta Cryin`For Me, hans hyllest til avdøde Wayman Tisdale.

Faktum er at kun få selvstendige artister i platebransjens historie kan skryte av en så konstant og jevnlig plassering på listene som Toby Keith og hans nyeste album Bullets In The Gun debuterte som nummer en på listene ved lansering i oktober. Og med det rullet Keith inn i sitt 18-år på rad med en topplassering med et album og/eller singel.

Har du billett som er kjøpt før flyttingen og du er under 18 år så vil du komme inn på Sentrum Scene på et egnet området.

Kilde: Oslo Spektrum

Laster...