Country4you
Country Nyheter

Trace Adkins – Just Fishin’

Trace Adkins

På tisdag släpper Trace Adkins ersättaren till «Brown Cow, Brown Chicken» – Just Fishin’. Låten handlar om att pappan vill ge dottern en bredare livsuppfattning – inte bara katt och balett – genom att komma ut och fiska och ha en naturupplevelse de aldrig ska glömma: ” Fishin’ on the riverside / Throwing back what we could fry / Drowning worms and killing time / Nothing too ambitious / She ain’t even thinking about what’s really going on right now / But I guarantee this memories a big one / And she thinks we’re just fishin.’”

[audio:http://country4you.com/wp-content/uploads/2011/03/Trace-Adkins-Just-Fishin.mp3|titles=Trace-Adkins-Just-Fishin]
Trace Adkins är med i den nya filmen, ”The Lincoln Lawyer” som gick upp på biograferna i USA i fredags.
I filmen porträtterar Trace ledaren av ett mc gäng (han är med i c:a 3 minuter), Eddie Vogel, som gör en överenskommelse med en försvarsadvokat spelad av Matthew McConaughey för att få en av hans gängmedlemmar ut ur fängelset.

«Jag var tvungen att köra en motorcykel och spela en tuff kille och det var tvunget att vara trovärdigt». Trace klarade att hantera en egen MC men under inspelningen av hans scener hade han stöd av två stuntmän och han var flankerad av en rad verkliga bikers. «De är ett riktigt MC-gäng och de var alla super och jag njöt av att umgås med dem”, säger Trace.

httpv://www.youtube.com/watch?v=xU4ReVEemN0

Kanskje vil du også lese:

Country4you.Com vurderer: Trace Adkins – Cowboy’s Back In Town

Roy Skjellaug

American Country Awards 2012

Anders

Blake Shelton og Trace Adkins – «Hillbilly Bone» Video

Roy Skjellaug
Laster...