Country4you

Tre av årets mest populära låtar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.


Så här när vi närmar oss slutet på 2020 så tänker jag ta upp några av de populäraste låtarna. Denna gång tar jag de låtarna som legat längst på countrylistan så återkommer vi med låten som spelats mest på radio.

Vi börjar med att Chris Lane började att planera att han skulle fria till Lauren. Det gick så långt att han skrev en sång, «Big, Big Plans», låten har legat precis ett år på countrylistan. Chris var med Brad Paisley när han var i Skandinavien i 2019 om ni kommer ihåg.

Chris gjorde även en video som slutar med frieriet:

Parker McCollum är 28 år från Austin TX. Gjorde även han en kärlekssång 2019 och den har legat på countrylistan i 48 veckor!!! Gillar ni denna låten så har han nyligen släppt en EP ‘Hollywood Gold’.

Parker började med att skriva ner två rader med text 2014 och la ut det på instagram. Fyra år senare tog han upp de två textraderna med Randy Montana och de fick till en hel text och så blev «Pretty Heart» så här:

Jameson Rodgers «Some Girls» låg på countrylistan i 48 veckor. Jameson gjorde en demo av låten. När låtskrivarna inte hittade någon som ville ha låten frågade de Jameson om han ville ge ut den. Nu har den sålts/streamats så mycket så den har fått en guldplatta av RIIA (Sammanslutning för Musikindustrin i USA).

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy