Country4you

Vi vurderer: Chris Young – ‘Voices’

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chris Young

Det er vel ingen stor hemmelighet at mange Country Music fans har blitt dypt skuffet over retningen mainstream country music har tatt de siste årene. Mange artister har beveget seg sakte men sikkert vekk fra sine røtter, og kommet nærmere og nærmere mainstream pop.

“Who’s gonna fill their shoes?” Spurte George Jones om countrymusikkens legender i 1985. På den tiden,og ganske mange år etter, så det ut til å være nok av dyktige artister som ville fortsette tradisjonen, men en etter en forsvant de fra rampelyset og fra radioens spillelister. Fra berømte Class of ’89, var det kun Alan Jackson som holdt stand med fast tilstedeværelse på Country lister og radiokanaler.

Nå i 2010 kan man endelig få et glimt av håp. Chris Young har vært en av de få lovende artister de siste årene. Han vant Nashville Star i 2005, noe som førte til en platekontrakt med RCA. Hans debutalbum, «Chris Young» kom ut i 2006 men fikk ikke mye oppmerksomhet fra radiokanalene.  I 2009 kom albumet «The Man I Want to Be» ut. Dette albumet har gjort Young til gjennganger på Country Music hitlistene i USA og Canada, og låta «The Man I Want to Be» ligger i dag fremdeles som #1 på Country Songs listen til Billboard.

Nå har Young gitt ut en tre-spors digital EP som heter «Voices«. Denne er en hyllest til noen av artistene som harpåvirket hans karriere. Keith Whitley, John Anderson, og Vern Gosdin er hans musikalske helter, og «Voices» inneholder et spor fra hver av disse artistene: Whitley’s «I’m Over You«, Anderson’s «Swingin’», og Gosdin’s “Chiseled In Stone”. Både «I’m Over You» og «Chiseled In Stone» gjør et sterkt inntrykk på at man kanskje her har funnet den rettmessige musikalske arving til Whitley og Gosdin.
La oss håpe at han er i stand til å fortsette å komme opp med like bra materiale fremover.

Chris Young er kanskje den mannen som kan lede mainstream country music ut av pop-verdenen…

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy