Country4you

Video: Roger Bergan – Question To God

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Roger Bergan er en artist som jeg personlig lenge har hatt sansen for. Bergan er ikke bare en dyktig vokalist, men også en riktig så god låtskriver. Han holder til i Re kommune i Vestfold og kom i mai i fjor ut med sitt debutalbum som inneholder en rekke virkelig gode låter.

«Question To God» er en av låtene jeg liker aller best på albumet, og nå har det også kommet ut en video til denne herlige låta. Sangen har en bakgrunn som gjør at man får en liten klump i halsen. Her er hva Bergan sier om «Question To God«:

[sws_blockquote_endquote align=»right» cite=»Roger Bergan» quotestyle=»style01″] Pappa tapte for kreften når jeg var vel 3 år. Jeg fikk aldri mulighet til å bli kjent med han, og jeg har heller ingen minner å ta med videre i livet. Denne låten handler om mine tanker, følelser, og refleksjoner helt fra den gangen, og frem til nå. Urettferdigheten, spørsmålene. Men på en annen side, hadde jeg vært den jeg er i dag hvis han levde? Question to God hadde hvertfall ikke blitt skrevet… [/sws_blockquote_endquote]

Besøk websiden til Roger Bergan for mer info.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy