Country4you
Image default
Country Norge Video

Video: Roger Bergan – Question To God

Roger Bergan er en artist som jeg personlig lenge har hatt sansen for. Bergan er ikke bare en dyktig vokalist, men også en riktig så god låtskriver. Han holder til i Re kommune i Vestfold og kom i mai i fjor ut med sitt debutalbum som inneholder en rekke virkelig gode låter.

«Question To God» er en av låtene jeg liker aller best på albumet, og nå har det også kommet ut en video til denne herlige låta. Sangen har en bakgrunn som gjør at man får en liten klump i halsen. Her er hva Bergan sier om «Question To God«:

[sws_blockquote_endquote align=»right» cite=»Roger Bergan» quotestyle=»style01″] Pappa tapte for kreften når jeg var vel 3 år. Jeg fikk aldri mulighet til å bli kjent med han, og jeg har heller ingen minner å ta med videre i livet. Denne låten handler om mine tanker, følelser, og refleksjoner helt fra den gangen, og frem til nå. Urettferdigheten, spørsmålene. Men på en annen side, hadde jeg vært den jeg er i dag hvis han levde? Question to God hadde hvertfall ikke blitt skrevet… [/sws_blockquote_endquote]

Besøk websiden til Roger Bergan for mer info.

Les også:

Kaceys eventyrlige år

Thea Tøstie

Kenny Rogers med nytt album og ny duett med Dolly Parton

Redaksjonen

Countryfestivalen på Vinstra er konkurs (2013)

Redaksjonen

Legg igjen kommentar