Country4you

Vince Gill med nytt album

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vince Gill har i det siste skrevet nye låter samtidig som han har turnert med andre artister. Nå er Gill’s album snart klart, og vi vil i løpet av sensommeren få en smakebit med første singel ut fra det nye albumet. Låta “Threaten Me With Heaven” blir hans første singel på fire år.

Gill co-skrev «Threaten Me With Heaven» med sin kone Amy Grant, Dillon O’Brian og Will Owsley.

Etter at sangen var skrevet, tok Gill’s venn Will Owsley sitt eget liv. Sangen har derfor fått en ny betydning for Gill. Gill har uttalt at sangen ‘Go Rest High On The Mountain’ har vært sangen som har hjulpet mange mennesker gjennom sin sorg. Han tror at sangen «Threaten Me With Heaven» vil gjøre det samme siden det er en sterk tekst til sangen. Gill sier videre at denne sangen er «kronjuvelen på den nye platen».

Gill’s nye album har fått tittelen Guitar Slinger og kommer ut til høsten.

Vince Gill har solgt mer enn 26 millioner album, vunnet 20 Grammy-priser og 18 CMA Awards, inkludert Entertainer of the Year to ganger. Han er innlemmet i Country Music Hall of Fame og Nashville Songwriters Hall of Fame.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy