Country4you
Image default

Vinn signert Carrie Underwood LP og billetter til C2C i Oslo – Konkurransen er avsluttet

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Carrie Underwood står på scenen i Oslo Spektrum lørdag 5.mars under C2C Country to Country Norway. I den forbindelse har vi fått tak i signerte LP-plater og billetter til konserten fra våre venner i Sony Music Norge.

Delte i vår enkle konkurranse for å kunne vinne en signert «Storyteller» LP og to billetter til C2C i Oslo Spektrum 5.mars. Vi har to slike pakker, så vi trekker ut to vinnere..

Med mer enn 58 millioner solgte album på verdensbasis, 21 #1 singler, syv Grammy-priser og en rekke andre utmerkelser er Carrie Underwood ingen hvem som helst innen countrymusikken.

Carrie Underwood ble født 10.mars 1983 i Muskogee, Oklahoma. Hun ble tidlig fan av alle slags typer musikk, men hun hadde et spesielt øye med countrymusikken. I 2005 vant hun den fjerde sesongen av American Idol og veien videre lå vidåpen.

Carrie Underwood debuterte med sitt «Some Hearts» album i 2005 etter å ha vunnet American Idol. Albumet toppet Billboards Country Album liste i 27 uker, solgte over 7 millioner eksemplarer og ble kåret til #1 Country Album of the Decade av Billboard!

Siden debutplaten «Some Hearts» kom ut i 2005, har det siden den gang blitt gitt ut 4 studioalbum – «Carnival Ride»(2007), «Play On»(2009), «Blown Away»(2012) og «Storyteller»(2015). ALLE har toppet Billboards Country Album liste!

Carrie Underwoods kritikerroste konsertturnéer har ytterligere bidratt til å etablere henne i eliteklassen av countryartister, eller i en hvilken som helst sjanger av musikk for den saks skyld.

Carrie er stolt medlem av Grand Ole Opry siden 2008 og hun utvidet sin CV med filmdebut i «Soul Surfer» fra 2011.

Som en av countrymusikkens mest respekterte unge ambassadører har Carrie vært programleder av CMA Awards sammen med Brad Paisley de siste åtte årene.

Lørdag 5.mars 2016 står Carrie Underwood på scenen i Oslo Spektrum. Gjør deg klar til å bli «Blown Away»!

[sws_yellow_box box_size=»700″]Konkurransen er avsluttet!

Vinnere av signert Carrie Underwood LP og to billetter til C2C Country to Country i Oslo 5.mars ble:

Henriette Vestly, Tolvsrød og Hans Thomas Groven Aspheim, Skien [/sws_yellow_box]

Les mer om Carrie Underwood på hennes hjemmesiderStoryteller LP

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy