Country4you
Country Nyheter

Vinneren i X Factor USA 2012 er…

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dersom du ikke vil vite hvem som vant nattens direktesendte TV-show i USA, så IKKE les videre…
Har du fulgt med på X Factor USA, så har du nok fått med deg at det har vært en deltager der som countryfansen har trykket til sitt bryst. Tate Stevens, eller Stephen Eatinger som er hans egentlige navn, har hele tiden vært en stor favoritt til å vinne. Tate har vært solid gjennom hele sesongen og har bare blitt bedre og bedre for hvert show.

Torsdag kveld var det duket for finale i 2012 utgaven av X Factor USA. Finalistene var Tate Stevens, jentegruppa Fifth Harmony og herlige Carly Rose Sonenclar. Sistnevnte er bare 13 år gammel og har en utrolig stemme til å være så ung.

Og vinneren ble……ta,ta….TATE STEVENS! Tate sikret seg med seieren i X Factor en platekontrakt med en verdi på 5 millioner dollar, så vi kommer nok ganske så snart til å bli ENDA bedre kjent med Tate!

[sws_blockquote_endquote align=»left» cite=»Tate Stevens» quotestyle=»style04″]I wanna thank the man upstairs for taking care of me. My family. All the country music fans. Thank you so much for the votes. This is the best day of my life.[/sws_blockquote_endquote]

Videoer fra finalen i X Factor USA 2012:

Tate og Carly fremfører Miley Cyrus sangen «The Climb»:

Tate Stevens – Please Come Home for Christmas

Tate Stevens & Little Big Town – Pontoon

And the winner is….

Kanskje vil du også lese:

Country to Country – O2 Arena i London, 16-17 mars 2013

Redaksjonen

Pontoon med ny vri…

Roy Skjellaug

Little Big Town – A Better Man

Rolf Berglund
Laster...