Country4you
Image default

Vurdering av låter: Kenny Chesney – “The Boys of Fall”

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dersom du forventet deg en  rask eller rock preget ny låt fra Kenny Chesney, kommer du til å bli skuffet (eller fornøyd?)  Sangen – som ble skrevet av Casey Beathard og Dave Turnbull, har en tekst som handler om high school fotball eller fotball generelt.

Melodien er moderne, og teksten til sangen maler et strålende bilde av følelser, lukter, det harde arbeidet som kommer fra å være en del av et fotballag.

Som kjenningsmelodien for Kenny’s kommende dokumentarfilm (Summer in 3-D), har sangen en flott mulighet til å bli en stor hit. Sangen vil også være det innledende sporet fra Hemingway’s Whiskey, som er planlagt lansert i høst. Melodien er kanskje ikke den umiddelbare radio-hit slik som «Everybody wants to go to Heaven» eller en av Chesney’s mange andre hits, men de låtene var heller ikke like gode som denne mener vi. Kenny Chesney kunne ha gått «stereotype» og gitt ut en rockin ‘tempo-drevet låt, men i stedet gir han ut denne herlige balladen. Hvis «The Boys of the Fall» er en indikasjon på hvor Chesney’s neste album «Hemingway’s Whiskey» går, så er jeg ganske sikker på at en av countrymusikkens største (og mest kritiserte mannlige) stjerner har laget seg et monster av et kommende album.

Vi gleder oss til høsten!

Hør sangen selv i videoen under. Hva synes du om den?

httpv://www.youtube.com/watch?v=AlXDo5WhQXI

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy