Country4you

Waiting on a Woman

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

För 5 år sedan fick Brad Paisley sin 12:e #1 i och med att «Waiting on a Woman» gicks till topps på countrylistan i USA.

Låten skrevs av Wynn Varble och Dan Sampson. Wynn fick reda på att en låtskrivare han kände var på sjukhuset. Han ringde dit och efter lite snack kom det fram att kompisen väntade på frun och att hon dröjde. Då fick Wynn idén och berättade det för Dan. Några dagar senare spelade de en demo för Brad Paisley som bestämde sig för att spela in den.

Låten kom med på albumet «Time Well Wasted» från 2005. Gensvaret blev stort under konserterna så man gav ut låten som singel 2008 och plockade in den på en nyutgivning av albumet «5th Gear». Brad kände att «Waiting on a Woman» var en av de viktigaste låtarna han gjort så han valde karraktärskådespelaren Andy Griffith i huvudrollen i videon. Jim Shea och  Peter Tilden regisserade videon och de valde köpcentret  Tanger Outlets i Nags Head, North Carolina (ett ställe med underbara badstränder). Videon blev i sin tur väldigt populär så man beslutade att lägga in ljudspåret på albumet «Play» som kom i slutet av 2008. Samma låt i olika versioner på tre olika album med andra ord.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy