Country4you
Bluegrass Country Artister Country Awards Country Nyheter Video

Washboard Union, Canadian Country Music Group

Canadian Country Music Association och CCMA Awards 2020.

På CCMA den 27 september har Washboard Union 3 st nomineringar. En av dem är videon till ”Country Thunder”. En annan nominering är för ’Roots Album’ eftersom de inte släpper sin Bluegrass helt. Se delar av listan nedanför

Två av medlemmarna träffades i Kelowna, British Columbia när den enes far började dejta den andres mor. De 4 flyttade ihop i Vancover. I Vancover träffade de den tredje medlemmen som var lika intresserad av musik och att skriva låtar. De startade bandet Run GMC 2010. Men 2012 ändrade man namn och gav ut albumet Washboard Union. Sedan 2015 har man ofta varit i Nashville för att spela in plattor och skapa kontakter.

I morgon kl 15:00 kommer en annan artist och video

 CCMA startade 1976 för att stötta countrymusiken i Canada som hade ett uppsving de åren. Sedan 1982 har de haft sin stora gala med musik och prisutdelning. På grund av coronaviruset har man ändrat i programmet. TV-sändningen går ut växelvis från Ontario och Nashville. De åtta priserna för artister delas ut i direktsändning. De resterande priserna kommer att delas ut under dagarna innan CCMA Awards.

Nomineringar CCMA Awards 2020 (27/9)

OBS Nomineringar till Group or Duo of the Year Award är märkta: .

Laster...