Country4you

Zac Brown Band’s nye album – Fantastisk!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zac Brown Band

I dag, tirsdag 21.september 2010 kommer Zac Brown Band’s nye album ‘You Get What You Give’ ut i USA. Hos AOL Music kunne man fra i går ettermiddag høre hele albumet gratis via deres nettsider. Jeg har hørt gjennom hele albumet flere ganger, og jeg finner ikke èn låt jeg ikke liker! Dette albumet er bare helt utrolig bra, og jeg gleder meg stort til å få kloa i CD’en slik at jeg kan nye musikken fra langt bedre lydkilder.

Albumet åpner med låta Let It Go som fenger fra første stund! Så bare fortsetter det…gode, typiske Zac Brown låter på rekke og rad. Skal jeg trekke frem favoritter fra albumet (som er vanskelig da jeg liker ALLE låtene), så må det være I Play the Road, No Hurry , As She’s Walking Away med Alan Jackson og Cold Hearted (fantastisk tekst!).

Den nye CD’en inneholder altså 14 fantastiske låter som alle har den typiske ZBB lyden – lekre harmonier med en laid back country-rock vibe.

Det er bare en ting å si: Løp (eller trykk) å kjøp albumet her! kjøper du via denne linken støtter du også Country4you.Com

Country4you.Com’s vurdering: ToppScore! 6 av 6

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy