Country4you

Arthur Stulien , Norsk Countrymusikk fra Byremo

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han vokste opp i en musikalsk familie og begynte å opptre i svært ung alder. Arthur Stulien var bare 8 år da han ble lokalkjent i og rundt hjembygda Byremo som ligger i sør norge.

I en alder av 13 år begynte han å skrive egen musikk. Barndomshelter som Alan Jackson, Waylon Jennings, Blake Shelton og Brad Paisley har inspirert låtskrivingen og musikkstilen hans. Stuliens deltagelse i norske Idol i 2016 samt 2020 har vendt mange hoder og den norske unge countryartisten har begynt å gjøre seg bemerket.

Etter å ha spilt på noen av Norges største countryfestivaler ifra 2016 til 2018 gikk han videre til å produsere sitt debut Album «Home» som ble gitt ut i Januar i 2019. Etter å ha spilt på Roots festivalen i 2019 kom han i kontakt med Vidar Dale som i senere tid har produsert Stuliens tre siste låter som har blitt sluppet denne våren. Låtene «Play it Again» , «Riverbank» og » Wherever He Goes» har blitt godt mottatt og blir spilt i flere land. Nylig ble den fjerde låten » Ready, Lets Go Slow» gitt ut.

Arthur Stulien har satt fotavtrykk i norsk countrymusikk og vil i fremtiden komme med nok et nytt album vi kan glede oss til.

Stulien slapp i dag en ny låt. Hør den her:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy