Kom i kontakt med oss

Country Norge

Bo Outlaw & Løiten Twang Depot – «Some Old Silver Eagle» Video

Bo Outlaw & Løiten Twang Depot – «Some Old Silver Eagle» Video

For omtrent et halvt år siden, slapp Bo Outlaw & Løiten Twang Depot sin første singel fra albumet «Lonestar State Of mind».

Singelen «Some Old Silver Eagle» fikk strålende tilbakemeldinger fra publikum og radio, og har siden blitt spilt på radiostasjoner verden over. Det er på tide med et visuelt besøk hos Bo og hans medsammensvorne i Twang Depotet.

Låta handler om livet på veien som musikant, om alle folka man møter, om historiene som sitter i gulvplankene i ærverdige, gamle «dancehalls». Det å være artist på veien er ikke bare glamour. I timesvis sluker man mil etter mil i en gammal buss, en gammal «Silver Eagle», det store amerikanske turnébuss ikonet som både Waylon og Willie tilbrakte mesteparten av dagene sine i. For det er nettopp Amerika, og country-roots musikken derfra som er den store inspirasjonskilden til Bo. Ikke så rart kanskje, når man har vokst opp med Waylon i kassettspiller`n, kumøkk på bootsa, og John Wayne western`s på TV skjermen.

Du kan også bli skribent på Country4you.Com! Send oss din artikkel på Tips Oss så legger vi artikkelen ut med ditt navn som forfatter.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Country Norge

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

august, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X