Country4you
Image default

Bo Outlaw & Løiten Twang Depot – «Some Old Silver Eagle» Video

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For omtrent et halvt år siden, slapp Bo Outlaw & Løiten Twang Depot sin første singel fra albumet «Lonestar State Of mind».

Singelen «Some Old Silver Eagle» fikk strålende tilbakemeldinger fra publikum og radio, og har siden blitt spilt på radiostasjoner verden over. Det er på tide med et visuelt besøk hos Bo og hans medsammensvorne i Twang Depotet.

Låta handler om livet på veien som musikant, om alle folka man møter, om historiene som sitter i gulvplankene i ærverdige, gamle «dancehalls». Det å være artist på veien er ikke bare glamour. I timesvis sluker man mil etter mil i en gammal buss, en gammal «Silver Eagle», det store amerikanske turnébuss ikonet som både Waylon og Willie tilbrakte mesteparten av dagene sine i. For det er nettopp Amerika, og country-roots musikken derfra som er den store inspirasjonskilden til Bo. Ikke så rart kanskje, når man har vokst opp med Waylon i kassettspiller`n, kumøkk på bootsa, og John Wayne western`s på TV skjermen.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy