Country4you

Brad Paisley er Mr. Comfort Zone

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Så er Mr. Paisley out of the Scandinavian Zone for denne gang. Fansen i Stockholm, Göteborg, Oslo og Stavanger smiler fra øre til øre frem til neste gang Paisley besøker oss igjen. For en entertainer, humorist og sjarmør han er!

Country4you var på plass i Oslo med alle som holder hjulene i gang her. Det var veldig hyggelig å møte alle i Country4you Teamet til en slik flott anledning som konsert med Brad Paisley og ikke minst The Band Perry i tigerstaden!

The Band Perry åpnet ballet og serverte ett sett med fengende coverlåter som Queen’s ‘Fat Bottomed Girls‘ og Fun’s ‘We Are Young‘. Dette er kjente låter for oss nordboere og publikum var med på tonene med allsang og veiving og klapping med armene. The Band Perry spilte også selvfølgelig noen av sine egne hits, inkludert deres nyeste låt «Better Dig Two» som er fra det kommende albumet, samt deres første store hit – «If I Die Young«.
Selv har jeg sett bandet LIVE flere ganger i USA, og dette var helt klart deres beste opptreden jeg har sett fra dem! Vi har gjort et intervju med The Band Perry som kommer snart…

Etter en liten pause var det tid for Mr.Bradwiser himself. Paisley åpnet showet med sin nyeste låt «Southern Comfort Zone» og så kom Brad’s hits trillende som perler på en snor. Vi fikk servert låter som «Ticks«, «I’m Gonna Miss Her«, «Water«, «Welcome to the Future» og en flott fremføring av «Whiskey Lullaby» sammen med Kimberly Perry. Det hele avlsuttes (som vanlig) med «Alcohol» der Kimberly, Reid og Neil fra The Band Perry var med på allsangen med en ølflaske i hånden (som forøvrig Paisley også brukte som «plekter» på gitaren).

Paisley leverer alltid varene, det er det ingen tvil om, men vi som var på Spektrum konserten i fjor vil kanskje føle et aldri så lite Déjà vu. Veldig mye var likt fjorårets konsert! (til og med vitsene), så vi gleder oss til Paisley kommer ut med nytt album til neste år slik at vi ved neste Skandinavia besøk kan få servert noen nye toner fra Mr.Bradwiser…

VI vil ikke gi noen vurdering av konserten – det vil vi at DU skal gjøre! Uansett hvilken Paisley konsert du har vært på de siste dagene vil vi gjerne ha DIN vurdering:

Hvor mange stjerner gir du «din» konsert?

Stockholm:
[polldaddy rating=»6342766″]
[sws_divider_basic]
Göteborg:
[polldaddy rating=»6342782″]
[sws_divider_basic]
Oslo:
[polldaddy rating=»6342792″]
[sws_divider_basic]
Stavanger:
[polldaddy rating=»6342798″]
[sws_divider_basic]
Bilder fra Oslo konserten:

[nggallery id=30]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy