Country4you

The Band Perry – the Avengers of Country music!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag 10 november satte vi oss ned med Kimberly, Neil og Reid Perry for en liten prat før konserten i Oslo Spektrum.

Søskenene Perry ble født i Mississippi, men flyttet som tenåringer til Alabama. For tiden bor de i Greeneville, Tennessee, fire timer øst for Nashville. Kimberly forteller at Greenville er deres fristed. «Å sitte på terassen å se utover naturen er som å se på et postkort. Hver gang vi kommer hjem, er det som om vi er på ferie». Det er tydelig at det er godt å komme hjem etter lange uker på veien.

«Dette er første gangen vår i Norge, og vi var nettopp 2 dager i Sverige», forteller Neil, mens Kimberly skyter inn at dette er «vår fjerde tur til Europa i år. Det er flott å få sette bootsa ned på ny jord, og prøve å vinne noen hjerter. Konsertene i Sverige var kjempefine. Folk satt nok mer stille enn vi er vant til hjemme i USA hvor alle danser. Men publikum var varme og flotte, og de kunne sangene våre».

De har holdt sammen som band nå i 14 år. Men hvordan er det egentlig å turnere sammen med sine søsken?
«Det er mye lettere å spille sammen når man er i familie» forteller Reid, Kimberly følger opp  «Ja, for da kan man ha sine uoverenstemmelser, men likevel være like glade i hverandre når diskusjonen er over. Du vet, vi har jo for det meste det samme målet, men noen ganger har vi bare forskjellige måter å komme dit på. Vi er kanskje litt som the Avengers? Neil er Hulken, Reid er Captain America… og « … «Kimberly er Thor», kommer det raskt fra bror Neil. Kimberly er ikke like enig i det, men kommer frem til at det må være på grunn av hårfargen, og ikke bicepsen.

De forteller også at de har ett nytt album på gang. «Foreløpig dato er 1. april. Vi er «11th hour recorders», så helt ferdig blir vi nok ikke før i siste liten. Nå er det 2 år siden vårt første album. Vi er klare for ny musikk, men det blir litt trist å legge bort noen av de gamle sangene for en stund. «

Men hva slags musikk vokste søskenflokken opp med?
Kimberly forteller at «Mor var en stor Country-fan så vi vokste opp med Loretta Lynn, men hun var også glad i Michael Jackson og Motown. Mens pappa var mere Rock’n’Roll-typen, så Stones og Queens har også vært en del av oppveksten, sammen med Bluegrass og Celtic.» «Bobby Gentry og Reba har inspirert oss når det kommer til låtskriving», kan Reid fortelle.

Avslutningsvis spør vi søskenflokken om vi kommer vi til å få oppleve the Band Perry på neste års CMA Fest? «Ja, selvsagt. Under CMA festivalen møtes hele Countryfamilien. Vi trives veldig godt i Nashville, og vi har truffet folk fra over hele verden som har besøkt Nashville under festivalen.  Are you coming next year?», spør Kimberly oss. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å ta et friår fra festivalen, men når en så flott og talentfull artist som Kimberly Perry spør, så ble svaret «Yes, yes we are».

Det var ingen stjernenykker å spore, og Kimberly, Neil og Reid gav oss en flott konsertopplevelse. Deres kommende album havner nok i platesamlingen min. Iallefall om man skal dømme den nye platen etter dens første singel «Better Dig Two», som debuterte som #9 på Billboard Country.

Og hvem vet, kanskje treffer vi igjen søskenflokken under neste års CMA Fest i Nashville?

Klikk her for å kjøpe debut-albumet :

Norge: Trykk her for å kjøpe albumet

Sverige: Klicka här för att köpa albumet

Danmark: Klik her for at købe CD’en

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy