Country4you

Brad Paisley med gjesteartister på sitt nye album

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bilde fra Brad Paisley på Notodden
Brad Paisley

Brad Paisley kommer ut med sitt nye album «This is Country Music» den 24.mai 2011 i USA. I den forbindelse begynner det å komme ut litt informasjon om hva man kan forvente seg fra Entertainer Of The Year artisten.

En av sangene fra hans forrige album fikk tittelen «Welcome to the Future». Men Countrymusikkens regjerende Entertainer Of The Year vinner bestemte seg for å ta en titt tilbake mens han produserte sitt nye album, «This Is Country Music.»

«Jeg prøver å gjøre noe helt nytt, benytte meg av de innflytelsene som gjorde meg til den jeg er som Country Artist forteller Paisley i en pressemelding. «Noen av dem er ikke nødvendigvis countryartister, men de er mer viktig for den moderne inkarnasjon enn du kanskje tror. Vi skal ha med Don Henley på et spor. Henley er planlagt å bidra med koring på «Love Her Like She’s Leaving.»

«Det føles som noe som enten han ville ha skrevet, eller Eagles ville ha gjort»,
sier Paisley, som også har rekruttert Sheryl Crow, Marty Stuart, Carl Jackson, Clint Eastwood og Alabama’s Randy Owen, Teddy Gentry og Jeff Cook for gjesteopptredener .

Clint Eastwood plystrer på et instrumentalt spor med den passende tittelen «Eastwood».

Crow, Stuart og Jackson gjør en herlig marmoni sammen på den klassiske gospelsangen«Life’s Railway to Heaven». Denne låta er den første som Paisley noensinne sang (i en alder av 9) i kirken.

På låta «Old Alabama» har Paisley fått med seg supergruppen Alabama. Dette er en sang jeg ser frem til å høre!

«This Is Country Music» er albumets første singelen, for tiden nr. 10 på Billboard’s Hot Country Songs listen i USA. Som en julegave til fansen, tilbød Paisley gratis nedlasting av sangen i en uke nå i desember. Fans som forhåndsbestilte albumet på Paisley’s hjemmeside får tilgang til eksklusivt innhold, inkludert video meldinger fra Paisley og forhåndsvisninger av nye sanger før albumet slippes den 19 april. Samme dag kommer Paisley også ut med sin bok som er om gitaristene som har formet hans liv, «The Diary of a Player» (Howard Books).

Paisley sier videre i pressemeldingen at «This Is Country Music» var den første sangen som ble skrevet for det nye albumet og den setter tonen for hele prosjektet.

Det er bare å glede seg til mai!

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy