Country4you

Brad Paisley med årets beste country music album?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BP Bilde
Brad Paisley - This is Country Music

«This is Country Music». Med en tittel som det, så forplikter det. Brad Paisley‘s åttende studioalbum tar på seg oppgaven med å representere en hel sjanger gjennom 15 sanger. Med sin ironiske sans for humor, hans heftige gitar ferdigheter og stor sjarm, så tar Brad lytteren med på en reise gjennom Country Musicsom man ikke vil glemme med det første.

“So turn it on, turn it up and sing along/ This is real, this is your life in song/ This is country music”

Dette synger Paisley på tittelsporet, og Brad’s stemme lyder rent og pent der han treffer de høye tonene gjennom refrenget, samtidig som hans fantastiske gitarspilling gir farge i det hele.

Brad co-skrev 12 av de 15 låtene This Is Country Music, og han har invitert noen av sjangerens mest suksessrike artister, både gamle og nye helter til å bli med ham på seks av sangene på albumet. Superduoen Alabama gir sitt bidrag med Sørstat-rock på  låta «Old Alabama,» og Carrie Underwood bidrar på den herlige balladen «Remind Me».

En av de mest spennende gjesterollene står den legendariske skuespilleren / regissøren Clint Eastwood for på sangen «Eastwood,» en episk Western instrumental låt med en plystrende Eastwood gjennom refrenget. Herlig!

En av albumets høydepunkter er «New Favorite Memory«, en ballade der Paisley forteller om de små tingene han elsker ved sin kone, og som de får nye gode minner av. Med tekst som «Driving through town running red lights/ You take my hand in the car» fanger helt klart øyeblikket.

Det er bare å glede seg til Paisley’s konserter i Skandinavia i år der man garantert kommer til å få høre mange av de nye låtene! Låta «Old Alabama» ligger som #2 på Billboard’s Hot Country Songs listen, og det er vel stor mulighet for at sangen i neste uke vipper Miranda Lambert’s «Heart Like Mine» ned fra førsteplassen nå som Paisley også har kommet ut med den offisielle musikkvideoen til sangen.

Hør HELE albumet her:

Albumet er i salg NÅ, og du kan kjøpe CD’en hos CDON her.

Country4you.Com’s vurdering av «This is Country Music«: ToppScore! 6 av 6

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy