Country4you

Brad Paisley vs Dolly Parton

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brad Paisley gjorde kort prosess med Dierks Bentley i forrige ukes Country4you Duell. Paisley fikk over 80% av stemmene og er med det videre til neste runde av Country4you Duellen.

Denne uken har vi derfor valgt å sette Brad på prøve mot The Queen of Country Music – selveste Dolly Parton med sin #1 hit fra 1973, «Jolene«.

Dolly som både eier sin egen radiostasjon, et filmselskap og et klesmerke samt temaparken Dollywood i fødebyen sin, har solgt over 100 millioner album og har skrevet over 3000 sanger. Hun har vunnet syv Grammy-priser, er blitt nominert til Oscar for beste filmmusikk og har toppet hitlister i mer enn tre tiår.

Dolly Parton – «Jolene»:

Brad Paisley – Old Alabama:

Hvem får din stemme? Brad eller Dolly?

[polldaddy poll=6182153]

[sws_grey_box box_size=»600″]Litt spilleregler:
Dersom en video har blitt valgt 4 ganger på rad som vinner i duellen, går den videoen da videre til en «superfinale» senere. Det vil da bli lagt ut to nye utfordrere i Country4you Duellen. Senere kjøres en «superfinalen» der vi kårer en vinner av Country4you Duellen.[/sws_grey_box]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy