Country4you

Cabernet KB206 (Kix Brooks)

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kix Brooks

Vad gör Leon Eric «Kix» Brooks III efter att duon Brooks and Dunn slutat?
Kix presenterar varje vecka sedan januari 2006  «American Country Countdown». Du kan höra programmet  på lördagar kl 16:00 på bl a www.country105.com . Det är fyra timmar långt med mycket musik (men mycket reklam också).
Kix håller också på att spela in ett soloalbum som ska ges ut på Sony eller Sonyägt märke. Han har kommit halvvägs men har fortfarande några låtar att skriva. Något utgivningsdatum är inte satt, det blir när Kix är nöjd med resultaten.

Men han stora intresse nu är vin och det var hans generösa vänner – och kolleger – Tim McGraw och Faith Hill som inspirerade Kix Brooks att 2007 öppna sin egen vingård, Arrington Vineyards. Vingården ligger 25 miles (40 km) söder om Nashville.
Kix berättar för tidningen Toronto Sun «Faith och Tim gav min fru, Barbara, och mig två flaskor vin från olika länder varje månad som en present.»

Druvorna transporteras från norra Kaliforniens Napa Valley till Arrington Vineyards som för närvarande har 13 röda, vita och dessertviner – alla smak-testade personligen av singer / songwriter Kix.
«Jag är verkligen stolt över mina viner, säger Kix, som gjorde sin sista show med Brooks & Dunn den 2 september 2010 i Nashville.
Då han idag deltar fullt ut i verksamheten på vingården, kan man ofta hitta Kix knäppa på sin gitarr på skullen med utsikt över vinstockar som har planterats på de böljande kullarna.
«Det är jag och vänner i branschen – bara gitarrer, ingen sång – så att folk inte känner att de måste fokusera på musiken», säger Kix. «De är ju där för att njuta av vinet.»
Arrington Vineyards är öppen för vinprovning året runt, och när vädret blir varmt, kan ljuv musik höras böljande över vingården sluttningar för de par och familjer som njuter av en picknick.

Arrington Vineyards viner säljs på vingården, i butik runt om Tennessee och på nätet för $ 18 till $ 50 per flaska. Endast ett vin – ett cabernet märkt KB 206 – anspelar på ett samband med Kix.  Annars föredrar Kix och Barbara ofta vin gjort på Syrah-druvan.

httpv://www.youtube.com/watch?v=G6LhM1Pn3rY&feature=related

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy