Country4you

Taylor Swift satte Oslo spektrum i kok

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Taylor Swift Oslo Bilde
Taylor Swift - Oslo

Fansen flokket seg foran scenen med kameraer og mobiltelefoner, mens Taylor Swift leverte varene onsdag kveld til et utsolgt Oslo Spektrum.

At Taylor Swift har solgt nærmere 20 millioner plater på tross av at hun knapt er 21 år fikk noen synlige forklaringer da hun besøkte Oslo Spektrum onsdag kveld.

Litt over klokken åtte står Hun der og blir ønsket velkommen av heftige tenåringsskrik fra ca. 9000 fans. Taylor beveger seg noe keitete (det kan selvsagt være støvlene sin skyld), slenger med hode og hår, og synger opp med «Sparks Fly».

Full av energi

Det tar på å være superstjerne, men Taylor er fremdeles full av energi. Hun flyttet seg rundt fra sitt hvite flygel til sin røde elgitar, håndhilste på mange rundt hele gulvet i Oslo Spektrum, satte seg på en liten plattform der hun rocket en ukulele mens fansen skreik før hun hoppet tilbake på scenen med gnistrende festkjole og vindmaskin i ansiktet. For å si det som ungdommen sier der: Taylor Swift eide.

Taylor spilte dessverre ingen låter fra det første, etter vår mening fortatt det beste albumet hennes («Taylor Swift»). Men de fra det andre, «Fearless», vitner igjen om at Swift er sin generasjons Dolly Parton: Både showbiz og substans.

Det var en rekke fans fra vårt naboland Sverige som også tok turen til Oslo for å få med seg konserten. På fansiden taylorswiftsweden.se står det følgende referat i dag. (og et spark bak til de som absolutt skal sitte stille under konserter):

NI FATTAR INTE HUR OTROLIG KVÄLLEN HAR VARIT!!!!!!! Det började när vi kom till våra sittplatser med våra plakat och vi var helt galna, så var det några över oss som sa «när konserten börjar får ni inte ha dem uppe för då ser inte vi». (kan tillägga att publiken var rätt död på konserten, utan oss i t-zone, vilket vi kommer till senare). Anyway, SPARKS FLY började och DET VAR HELT FANTASTISKT, ord kan inte beskriva hur det var!! Vi stod upp och dansade och vi var heeelt galna, så knackar hon över oss på ryggen och ber oss att sätta oss ner, man ba okeeej. Så vi satt vid trappuppgången så vi flyttade ut till den istället och fortsatte dansa osv, men så någon minut senare kom en jävla vakt och sa att vi var tvugna att sätta oss ner. Där dog liksom lite av vår OMG-VI-ÄR-HÄR- känsla, för vi var tvugna att sitta ner hela konserten!???

Så vi satt ner genom Mine (andra låten) och vi såg Andrea och en annan vid soundbootet fem meter ifrån oss (vi hade väldigt bra platser för att vara sittplatser) och vi rockade loss även om vi satt ner liksom. Sen när Mine var slut så kom den andra tjejen (tror det var taylors assistent – vi mötte henne utanför hotellet några gånger också) och böjde sig ner vid oss och sa något liknande «hey guys, we saw you had a lot of fun, you want to come to the pit?». SERIÖST; FATTAR NI!??? Sen sa hon något med att Andrea såg oss också och något med Taylor, vettefan vad hon sa för VAR I CHOCKTILLSTÅND. Sen sa hon att vi skulle packa ihop våra saker och följa med henne! Så vi slängde ner våra saker i väskan och allt sånt så går vi förbi soundbootet och träffar Andrea, säger TACK och hon ler och ger oss guitarpicks och aaah vilken underbar människa! The Story Of Us började och vi gick ut för att gå runt och ner, så var det tre fans till som hade fått komma ner. Vi går för några trappor och KÄNSLAN NÄR MAN SPRANG TILL T-ZONE MED ETT ONATURLIGT STORT LEENDE PÅ LÄPPARNA, det går inte ens förklara! Vi slängde av oss våra saker och BÖRJADE DANSA SOM OM INGEN SÅG OSS. DET VAR NÅGOT SÅ UNDERBART OCH BARA SLÄPPA ALLT, SKRIKA, SJUNGA, DANSA och OMG.
Känner att det är mycket caps men FYFAN VILKEN KVÄLL!! :D

JAG RÖRDE HENNES ARMBÅGE EN GÅNG, VAR BARA NÅGRA CENTIMETER IFRÅN HENNE OCH HON ÄR SÅ SJUKT VACKER, man har sett henne på bilder, videos osv men ATT SE HENNE IN REAL LIFE, aaaaaaaaaaaaaawghhhhhhhHH!!!

Lägger upp bilder imorgon, är så sjukt trött, har taggat efter denna dag i månader och tar ut all fucking energi man har på konserten och har THE TIME OF MY LIFE, så är helt slut!

Som sagt var publiken utanför t-zone rätt död, men faaaaan va kul vi hade där vid scenen!!

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy