Country4you

CMA Music Festival 2012 – Dag 4

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Så er siste dag av årets CMA Music Festival over. Vi droppet i dag de daglige konsertene, og slappet bare av på hotellet. Det er mye gåing her i Nashville under CMA Music Festival mellom de forskjellige scenene, så etter 3 dager med fullt trøkk var det godt å slappe av litt på den siste dagen av årets festival. Kveldens konserter fikk vi selvfølgelig med oss! Vi var på plass på LP Field når American Idol vinneren fra 2011 Scotty McCreery kom på scenen. Scotty har hatt en god tid etter at han vant American Idol i fjor. Han har vært på turne sammen med Brad Paisley og onsdag denne uken vant han også sin første tittel i CMT Music Award (Breaktrough Video of the year). I kveld spilte han på LP Field for ca. 50 000 fremmøtte. Scotty spilte “I Love You This Big” og sin nye single “Water Tower Town”.

Neste artist ut var Dierks Bentley. Bentley var kveldens beste artist etter min mening. Bentley har et godt knippe med virkelig gode låter å ta av, og han startet med “Cold Cans” før han gikk rett over til “Am I the Only One” til enorm jubel blant de nå ca. 65 000 tilskuerene. Med publikum hoppende og klappende rundt, fortalte Bentley at han hadde skrevet om siste vers av låta;

I jumped in my jeep and drove to LP and rocked it with a country crowd

På neste låt hadde Bentley besøk på scenen av Little Big Town’s Karen Fairchild på fremføringen av “When You Gonna Come Around.” Bentley avsluttet sitt sett med sin #1 hit fra 2011, «Home»

Rascal Flatts gjorde en solid fremføring. Her fikk vi servert både “What Hurts the Most”, “Life Is a Highway”, “Why Wait”, “Me and My Gang” og “Banjo” før bandet avsluttet med sin nyeste singel “Come Wake Me Up”.

Neste artist ut var selveste Alan Jackson. Jackson spilte både“Chattahoochee,” “Itty Bitty,” “Drive” og “It’s Five O’Clock Somewhere”. Jacksons nevø kom på scenen for å fremføre låta han har skrevet til Jackson – nydelige «So You Don’t Have to Love Me Anymore«.

«That’s some country music right there, y’all

Kvelden ble avsluttet med nok en nydelig konsert fra Martina McBride. McBride var en stor overraskelse for oss under fjorårets opptreden på CMA Music Festival, og hun skuffet ikke denne gangen heller selv om vi syntes hun var bedre i fjor. Det å høre McBride fremføre “I’m Gonna Love You Through It” og “A Broken Wing”, er til å få frysninger nedover ryggen av. Det er bare Martina McBride som klarer å formidle slike sterke låter som gjør at folk får tårer i øynene….vakkert!

Marina fikk hele arenaen til å knipse med fingrene før hun satt i gang med fremføringen av klssiske “King of the Road”, før vi også fikk en coverversjon av Eurythmics’ “Sweet Dreams”. McBride avsluttet årets CMA Music Festival med låta «Independence Day» før det hele ble avsluttet med et stort fyrverkeri over LP Field.

Bilder fra siste dagen av årets CMA Music Festival:

[nggallery id=24]

Det var det…det har vært fire fantastiske dager her i Nashville med mye musikk og mange hyggelige nye bekjentskaper både fra Norge og USA. Kanskje vi ses igjen til neste års festival?

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy