Country4you

CMA Music Festival 2012 – Dag 3

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kip Moore var første artist vi fikk med oss i dag. Kip har en #1 hit med låta ‘Somethin’ ‘Bout a Truck” som er fra hans debutalbum «Up All Night» som kom ut i april. Moore har en «Bruce Springsteen aktig» stemme som i alle fall jeg liker veldig godt. Kip har en rekke gode låter på reporoaret, og han fremførte også sin nyeste singel «Hey Pretty Girl» til stor jubel fra publikum. En bekjent av Kip fridde til sin kjæreste før låta ble spilt like ved scenen til stor jubel fra publikum, og tårer fra den kommende bruden…herlig!

Neste band ut for oss var Trailer Choir på scenen som er utenfor Bridgestone Arena. Trailer Choir er en country-duo bestående av vokalistene Marc Fortney og Vinny Hickerson, bedre kjent med kallenavnene Butter og Big Vinny. Big Vinny er forresten ikke så «big» lenger etter at han har vært med i TV-programmet Slankekrigen/Biggest Looser.

Det vare en meget VARM dag i Nashville i dag, så da var det godt å ta seg en tur inn i Bridgestone Arena for litt nedkjøling. På den akustiske scenen spilte Abigail Rose. Hun er kun 16 år gammel, men har en fantastisk stemme! Det vil så absolutt ikke være usansynlig å se denne unge damen bli stor stjerne innen countrymusikken i fremtiden. Hun har vokst opp i Nashville og skriver sine egne låter. En spennende artist!

Vi gikk ut i varmen igjen for å få med oss Sonia Leigh sin konsert rett på utsiden av Bridgestone. Leigh er ei rocka frøken med kraftig stemme. Kanskje ikke så rart at Zac Brown liker denne dama så godt, og har tatt henne inn i sitt eget plateselskap Southern Ground.

Vi gikk videre til neste scene. Der spilte en annen av Zac Browns venner, Levi Lowrey. Levi er en habil låtskriver og vokalist. Han har faktisk co-skrevet Zac Brown Bands #1 hit «Colder Weather» og han fremførte også denne låten under konserten. Levi kommer ut med sitt debutalbum «I Confess I Was A Fool» i løpet av sommeren, og dette skal i alle fall jeg ha!

Laura Bell Bundy setter kursen mot Skandinavia og spiller på High Chaparral Country Music Festival neste helg. Denne helgen spiller hun her i Nashville og vi fikk selvfølgelig med oss hennes konsert også! Bundy har hatt stor suksess med sin “Giddy On Up» og denne ble spilt til stor jubel fra publikum.

Vi vandret videre mot LP Field for å få med oss bandet Florida Georgia Line som spilte utenfor arenaen. Duoen består av Tyler Hubbard fra Georgia og Brian Kelley fra Florida. Bandet har en fengende låt med sin nye singel «Cruise«, og det var tydelig at publikum var godt kjent med bandets låter. De sang med på de fleste låtene, og da «Cruise» kom ble det selvfølgelig ekstra jubel og allsang.

Vi var tidlig inne på LP Field i dag, så da passet det godt med en pizza og øl før dagens første artist sto på scenen. Ingen ringere en Kenny Rogers åpnet showet i dag. Kenny Rogers er en «barndomshelt» for mange, meg inkludert, så dette var stort å få med seg. Kenny holder fremdeles koken og publikum fikk høre noen av Kennys klassiske hits til stor jubel blant de ca. 50 000 fremmøtte.

Hunter Hayes var neste artist ut. Jeg skal vel være ærlig og innrømme at jeg ikke er noen stor fan av denne artisten, men det står respekt av hva han har gjort. Bare fire år gammel sang Hayes «Jambalaya» med Hank Williams Jr foran 200.000 mennesker, og nå står han som 20-åring på scenen i Nashville foran ca. 65 000 countryfans. Det ble en magisk stemning på arenaen når Hayes fremførte sin ballade «Wanted«. Publikum så ut som et hav av blinkende stjerner. Det ble delt ut nøkkelringer med lys ved inngangen denne dagen, og meningen var altså å bruke disse under fremføringen av «Wanted«. En flott opplevelse! Det samme skjedde forøvrig i fjor, bare at da var det med Rascal Flatts.

Kveldes overraskelse var Rodney Atkins. Han kom på scenen og fremførte “Just Wanna Rock ‘n’ Roll”, før han introduserte neste band – Little Big Town.

LBT er en populær gruppe her borte, og det var stor jubel til låta «Little White Church«. Helt OK fremføring av Little Big Town i kveld, men vi har sett de live før og det var ikke mye nytt de kom med nå.

Neste artist ut har jeg gått og gledet meg til lenge for å se LIVE igjen. Eric Church var for første gang en av hovedartistene på LP Field. Vi så Church live i Nashville i fjor også, men fikk ikke med oss hele konserten da. Det gjorde vi nå, og for en konsert! Den mannen vet å skape stemning, og det virket som om han syntes det å spille foran ca. 65 000 countryfans i Nashville var ganske så kult. Church hadde publikum i sin hule hånd under hele konserten, og fansen sang med på alle låtene hans. Utrolig bra stemning under låta “Drink in My Hand” – hans første #1 hit.
Church fortsatte med å få pulikum til å tenne lysene sine igjen, og både mobiltelefoner og nøkkelringene med lys vaiet over hele stadioen og sang “Woah-oh-oh-oh, Woah-oh-oh-oh” til låta “Springsteen.”
Eric Church: Kveldens høydepunkt!

Neste artist ut var Faith Hill. Hill åpnet med sin #1 hit fra 2005, “Mississippi Girl” før det gikk videre med både “This Kiss” og «Breathe”. Hill avsluttet settet sitt med Janis Joplin’s «Piece of My Heart«.

Så var det Luke Bryan sin tur som siste artist ut denne kvelden. Vi i Country4you har pressekort under hele CMA Music Festival uken, men det var omtrent umulig å komme seg frem til scenen under starten på Luke Bryans konsert. Denne mannen er veldig populær her borte, og det kokte nærmet over av folk fra alle kanter. Vi ga opp å komme oss frem til scenen- Mot slutten av Bryans konsert fikk vi kommet oss frem til scenen og tatt noen gode bilder.
Bryan startet med “Rain is a Good Thing”, før det var “Drunk on You” som ble spilt til enorm jubel.
Bryan satt seg så ved pianoet og tok noen runder med diverse cover-låter. Ikke helt etter min smak dette, men det rettet Bryan opp igjen når resten av bandet kom tilbake på scenen og fremførte monsterhitene “I Don’t Want This Night to End” og “Country Girl (Shake it for me).” Kvelden ble nok en gang avsluttet med et spektakulært fyrverkeri.

Takk for nok en fin dag her i Nashville! I morgen er det blant annet Alan Jackson, Rascal Flatts og Dierks Bentley sin tur her på den siste dagen av CMA Music Festival. Stay Tuned…

Bilder fra dag 3 av CMA Music Festival:

[nggallery id=23]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy