Country4you
Image default

CMA Music Festival er i gang!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Så er første dag av totalt 4 musikkfylte dager her i Nashville over. Her går det i musikk fra tidlig på dag, til sent på kveld. Vår dag startet med Joe Nichols på Riverfront Stage. Nichols er en dyiktig artist som har hatt hits som «Brokenheartsville,» «Tequila Makes Her Clothes Fall Off» og «Gimmie That Girl«. Disse fikk vi selvfølgelig høre før vi vandret videre ut i folkehavet som fyller Nashville’s gater. Her fikk vi med oss et spennende band som vi helt klart skal sjekke ut nærmere – Friends of Lola. Friends of Lola er en trio som består av tre gutter og ei jente.

Tilbake til Riverfront Scenen fikk vi se Craig Morgan i storform. Morgan har hatt en rekke topp 10 hits, blant annet «Redneck Yacht Club,» «Almost Home,» «That’s What I Love About Sunday» og «Tough.» Morgan er full av energi, og på siste låt hoppet han ned fra scenen og løp rundt blant publikum. Han klatret opp i stolper og fikk publikum med seg på allsang. Herlig fyr!

Tosdag ettermiddag var det også tid for Zac Brown Band’s FanClub Party – Zamily Reunion! Vi var på det i fjor også, og det var som i fjor god mat fra ZBB’s egen kokk, Chef Rusty (som har sin egen trailer med grill og dill), hyggelige folk og god musikk fra Zac Brown med venner.

Etter en liten time’s avslapping på hotellet (det er en stor fordell å bo downtown under festivalen etter vår mening) var det tid for LP Field. Her var for vår del første artist ut Luke Bryan. Jeg har sett han LIVE en del ganger nå, og han skuffer aldri! Han har med seg publikum fra første strofe.

Taylor Swift var neste artist ut. Hun kom også med en av kveldens hyggeligste overraskelser – Tim Mcgraw og Keith Urban! Sammen fremførte de McGraw’s #1 hit «Highway Don’t Care«. Herlig!

Her er en video fra «Highway Don’t Care» CMA Fest 2013:

Eric Church tok scenen bokstavelig talt etter Taylor Swift. Church har jeg virkelig sansen for, og det er jeg ikke alene om. Han hadde med seg publikum hele veien.

Etter en liten pause var det Miranda Lambert sin tur. Jeg har sett Miranda Lambert LIVE ganske mange ganger nå, og kveldens konsert var uten tvil en av de beste jeg har sett fra henne!

Zac Brown Band avsluttet dag 1 av CMA Music Festival. Det gjorde de med brask og bram, og ingen ringere en Kenny Rogers kom på scenen for å fremføre sin store hit «The Gambler» sammen med Zac Brown. Fantastisk for meg som er en gammel Kenny Rogers fan! Kid Rock kom også på scenen og avsluttet kvelden sammen med Zac Brown Band.

Ny dag og nye muligheter i morgen. Se bilder fra CMA Fest dag 1 her:

RiverfrontThe Marines..George Strait TruckDuck Dynasty TruckJack..Bud..Joe NicolsJoe NicolsFriends of LolaHonky Tonk CentralCraig MorganCraig MorganCraig MorganLuke BryanLuke BryanLuke "Crash My Party" BryanTaylor SwiftTaylor SwiftTaylor Swift og Tim McGrawTim McGrawTaylor Swift, Keith Urban og Tim McGrawEric ChurchEric ChurchEric ChurchMiranda LambertMiranda LambertZac Brown BandZac Brown og Kenny RogersZac Brown og Kenny RogersZac Brown BandZac Brown BandCowgirls @ CMA Fest 2013Kid Rock - Zac Brown Band

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy