Country4you
Country Norge Pressemeldinger

Colter Wall til Oslo Americana

Den unge mannen med den store røsten, fra Saskatchewan i Canada har tidligere solgt ut både Rockefeller og Sentrum Scene. Med sin rå barytonstemme – med sjelen til en gammel mann – driver han klassisk historiefortelling, som har gitt ham overveldende mottakelse.

Country- og folksangerens album «Songs of the Plains» fra 2018 ble i likhet med albumene før produsert av den Grammy-vinnende mesterprodusenten Dave Cobb. Den umiskjennelige barytonstemmen har noe klassisk over seg, det høres fremdeles ut som et ekko fra en svunnen tid. Colter Wall er en tradisjonalist, men ikke bakstreversk. Det er mer en fortsettelse av en musikalsk arv med lange tradisjoner, der hans egne sanger vanligvis er en hyllest til den kanadiske præriens arv og kultur.

I sommer kan du oppleve han LIVE på Oslo Americana!

Oslo Americana er en ny endagsfestival som vil foregå på Sentrum Scene, Rockefeller og John Dee. Oslo Americana er søsterfestivalen til Sthlm Americana, som de siste tre årene har vært en suksess i den svenske hovedstaden. I år er det endelig Oslo sin tur til å få sin egen versjon.

Kanskje vil du også lese:

Kacey Musgraves konsert i Oslo (artikkel fra 2013)

Redaksjonen

Brad Paisley er Mr. Comfort Zone

Roy Skjellaug

The Johnny Cash Roadshow til Oslo

Redaksjonen
Laster...