Country4you

Country Christmas og CMA Awards på NRK

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For tiende året på rad har CMA samlet en stjernespekket gruppe artister og band til CMA Country Christmas. Dette er en kveld der artistene fremfører kjente og ukjente julelåter.

Programmet ledes av Trisha Yearwood og artister som spiller er blant andre Dierks Bentley, Kristin Chenoweth, for KING & COUNTRY, Chris Janson, Lady Antebellum, Rascal Flatts, Runaway June, Brett Young og Chris Young.

NRK2 viser CMA Christmas 2019 Lørdag 21. desember 2019 kl. 21:20 (du kan også se showet på NRK NETT)

CMA Awards 2019 har en ny vri på programleder-rollen. Etter 11 år er ikke Brad Paisley lenger med som programleder sammen med Underwood. I år er det i stedet gjestevertene Reba McEntire og Dolly Parton som inviterer oss til prisutdeling i Nashville.

Grunnen til at Paisley ikke er programleder i år, sies å være at årets CMA Awards er første gang i historien at de kvinnelige artistene er nominert i alle kategorier (bortsett fra, selvfølgelig, årets mannlige vokalist). Å ha Carrie, Reba og Dolly – tre enormt populære kvinnelige countryartister til  å lede showet, kan være en måte å markere et så spesielt øyeblikk i countrymusikkhistorien.

NRK2 viser CMA Awards 2019 Torsdag 26. desember 2019 kl. 22:20 (du kan også se showet på NRK NETT)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy