Country4you

Country SM med Brolle och Andreas Johnsson som gästartister

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ni som gillar bra country och vill ha en kul helg – passa på att åka till Sälens högfjällshotell den sista helgen i September, (25-28). Då är det dags för Country SM.
Det börjar redan på torsdagen med bl a country i Fjällkyrkan och karaoke i Pianobaren.

På fredagens eftermiddag är det tävling i Bluegrass och Rock-a-Billy och dagen avslutas med tre timmar country dels i stora Vinterträdgården och dels i pianobaren. Gästartister i år är Brolle, Andreas Johnson, Lifvens och Andreas Johansson.

På lördagen tävlas det i Pure Country och Pop/Rock Country. På kvällen spelar vinnarna i Vinterträdgården och det är karaoke i Pianobaren. Under kvällen spelar även Lifvens, Don Redmon och Four Leaf Clover (om jag inte minns fel har alle tre banden vunnit SM. Lägg till flera utomhus aktiviteter för de som vill känna atmosfären runt fjället.
Don Redmon, dubbla Svenska Mästare i Country är gästartister:

Förra årets SM var fantastiskt kul, trevliga människor och fantastiska artister – Brolle och Lifvens var fantastiska på förra årets SM. Long Gone Smiles Band är med i år igen. De dyker upp som svampar ur jorden lite varstans och jammar. Micke Lindgren kan ibland inte låta bli att berätta någon kul countryhistoria mellan låtarna.

Under SM-dagarna finns det bl a westernkläder och CD-plattor till försäljning.

Sälen ligger bara några km från Norge så det brukar vara en del norrmän där. Det får gärna bli fler.

Mer information finns på www.countrysm.se.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy